fredag 30. mars 2018

Møbler sandnes

Møbler sandnes

Gode priser - stort utvalg - kvalitetsmøbler. Dra på oppdagelsesferd i en verden av eksklusivt design som kan skreddersys hjemmet ditt. Designmøblene våre utgjør forskjellen i innredningen din. Bli inspirert av utvalget vårt.


Møbler sandnes

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Møblene settes på plass i stuen og vi tar med oss emballasjen. DFU er landets største butikk for kvalitetsmøbler og interiørartikler. Velkommen inn til en god opplevelse i møbler og interiør.


Våre kunder skal trives og inspireres hos oss. Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service. Kom og la deg inspirere av vår utstilling som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender.


Vi vet alle hvor viktig det er at hjemmene våre er et hyggelig sted å være. Hjemmet er vår personlige base hvor vi kan uttrykke vår egen unike stil. Sofaen er stuens samlingspunkt og kanskje det viktigste møbelet i stuen. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon.


Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Utvalget av interiørvarer og møbler varierer fra butikk til butikk. Når du velger å kjøpe pent brukte møbler , så bidrar du til å spare miljøet. Vi tror at gjenbruk er veien å gå for å ta vare på naturressurser, og når man samtidig velger møbler av høy kvalitet – så kan møblene fint vare i flere tiår.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA. Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! For å leve livet slik du vil ha det, er det viktig å skape omgivelser og miljø som gjenspeiler noe av deg og din stil.


Innredning fra rom til rom skal gi deg en god følelse og en atmosfære som følger drømmer og forventninger. Vi gir deg inspirasjon til fornyelse. I tillegg til eget auksjonshus i Storgaten i Sandnes.


Møbler sandnes

Vi kjøper og selger alt av gull, sølv og diamantvarer. Samt at vi formidler alt av antikviteter, møbler , kunst og snurrepiperier av betydning på våre auksjoner. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Lidenskap, håndverk og fagarbeid. Vi har fristende varehus og god service. Vi brenner for det vi gjør, derfor gjør vi det med fokus på målsøm, kvalitet og sluttresultat.


Møbler sandnes

Kundens drøm og visjoner er vår drivkraft. Derfor stempler vi alle våre produkter med vårt varemerke, nettopp fordi vi ønsker å vise vår stolthet i våre produkter. Industrisalg lagerfører ca 15.


Møbelfix trekker om og reparerer gamle og nye møbler. Vi hjelper blant annet med omtrekking og reparasjoner av møbler , sying av båtputer, henting og bringing av møbler , de eldre møblene blir bygget opp på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg