torsdag 15. mars 2018

Jotun sens

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn de beste prisene på nettet. SENS - Trygg fra første strøk.


Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping.

Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. På denne siden vil du. Riktignok har malingsserien fått forbedrede produktegenskaper som har god effekt for innemiljøet, men i tillegg får du bedre fargeutvalg og bedre påføringsegenskaper.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Få tips om hur du skapar harmoniska, trygga och vackra rum i vardagen.

Jotun Sens er en helsevennlig maling uten skadelig avdamping og er den eneste malingserien som er utviklet i samarbeid med og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Pauls Blue er supertøff på barnerommet. Sens tilbyr nå, med sin nye takmaling, et lite spekter av lyse farger. Dette fordi det er kombinasjonen av vegg- og takfargen som gir deg det resultatet du ønsker. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med Sens eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor system.


Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.


Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle. Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av fargekart, gå inn på Bestille Jotun Interiør fargekart eller Bestill Jotun Eksteriør fargekart, så kan du velge de du ønsker.


Bare lurer på om det er noen som har erfaring med den nye Jotun Sens malingen.

Ser at den finnes som takmaling, grunning og veggmaling. Jeg kunne tenkt meg å bruke. En miljøvennlig maling - ingen malingslukt og ingen skadelig avdamping. En dempet brunbeige (greige) tone. Ved å bli medlem i NAAF støtter du en.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Selges ikke fra nettlager. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.


Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Dette gjelder alle typer maling og er ikke spesielt for Sens.


Det ble tidlig klart at de offentlige merkeordningene ikke er s­ pesielt strenge på kriterier for helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg