tirsdag 6. mars 2018

Puter hay

Puter hay

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. HAY ble for mange år siden kjent for sine Dot puter. Og kjendiseffekten henger fremdeles ved for dette flotte danske designet.


Dot putene er fremdeles den dag i dag blandt HAYs best selgende produkter, og de er etterhvert å finne i mange designelskeres hjem. Siden begynnelsen har HAY utvidet putekolleksjonen med nye stiler og farger. Putene fra Hay har gjennom de siste årene vært noe av de mest populære i Designdelicatessens butikk og vi synes at det karakteristiske danske designet. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og tekstilkolleksjon.


Se vårt store utvalg av HAY tepper , sengetepper , puter , pledd og håndkler. HAY DOT CUSHION SOFT - WARM GREY. Pris NOK 76inkl. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris.


Liefhebber van Hay producten? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


GigaGunstig is dé site om Hay Design te vergelijken! Dot pute Surface fra HAY. Laget i ull og nylon med to knapper på hver side. Shop din pute online i dag!


Puter hay

DOT Cushions fra HAY har fått navnet sitt etter den fargerike knappen! Vi har et stort merkeutvalg i puter. Allerede året etter lanserte de sin første møbelkollekjson på den internasjonale møbelmessen IMM i Køln. HAY jobber hele tiden med det fokus å skape tidløse kvalitetsmøbler til gode priser, slik at alle kan få glede av godt design. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil.


Puter hay

Dé Hay webshop van Nederland. HAY - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. HAY Plica Tint pute , black 99NOK. Vipp Vipp1velourpute, sølvsort 99NOK. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen.


I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp. Gjelder alle varer til ordinær pris. Flott pute med en dekorativ knapp, som er ulik på begge sidene av puten. Puten er trukket med ull og nylon og fylt med silikon fiber og skum.


Puten fungerer fint som pynt i sofaen eller som ryggstøtte. Ting har et stort utvalg av produkter fra Hay. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Samt at vi har pynteputer fra kjente merker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg