mandag 5. mars 2018

Pushwagner plakat

Pushwagner plakat

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Han omtaler seg selv som psykotisk på den tiden, og kaller bildet et selvportrett.


Pushwagner plakat

Den naivistiske streken og de fargesterke flatene gir form til hans pek mot den ensformige tilværelsen han selv har brukt store deler av livet til å flykte fra. Med et saftig spark til etablert hverdagsliv og vedtatte normer har PUSHWAGNER blitt et kjent navn i Norge. Er du på utkikk etter posters? I privat eie i over år, vurderes solgt.


Pushwagner original tusjtegning på papir Innrammet med paspatur. Vi har mange ulike posters og plakater som passer for en hver smak, i forskjellige størrelser og motiver. Kunstneren selv var intet unntak. Oslo var en norsk grafiker og popkunstner. Nå er spådommen gjort til skamme.


Personalisering for Innrammet plakat Søt babyfox dyr for barnehage, barnehage isolert illustrasjon for barneklær, mønster. Rask levering - dagers åpent kjøp - norsk nettbutikk. A trykk og malerier til salgs. Velg blant tusenvis av fine motiv. Trendy posters og plakater i små opplag av Fotograf Vibeke S. Men også barn og unge får tilbud om et eget kurs kalt TUSJWAGNER fra 2–4.


Ikke ofte vi e på kunstustilling og heller ikke åpninger. Det er en tegneworkshop inspirert av kunstneren og det er pedagog og kunstner Kari Prestegaard som er kursansvarlig. Sandefjord kunstforening va stappefull og de opplevde tidenes salg.


Tenk at noen kjøpte bildet til 250. Trykk plakater i alle formater hos Skandinavias største trykkeri Toppkvalitet Billigste priser Suveren kundeservice - Få ditt budskap ut i verden nå! Dette er en salgsutstilling hvor alt er for salg. Både plakat og bøker er for salg og du kan få de signert av kunstneren under åpningen. Han vokste opp på Berg i Oslo.


Terje Brofos ble født 2. Som bakteppe til hans kunstkarriere er reklamelinja på Statens håndverks- og. Ta kontakt hvis du har et eksemplar av denne. Dørene åpnes på Galleri Fenka og utstillingen må nytes.


Pushwagner plakat

Jobkill og Selvportrett i stoformatsilketrykk. Stor salgsutstilling med over verker, bl. Musikk og trivsel i teltet kl. Tidligere har kunstneren laget den til Galleri Fineart i Oslo. Lyst på en signert PUSHWAGNER-plakat ? Meld deg på Tjuvholmens store adventskonkurranse og vinn gavekort på kr.


Plakten auksjoneres bort i kulturhuset søndag kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg