torsdag 22. mars 2018

Maling mur inne

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl.


Forankringsgrunn sikrer at overflaten mettes, forsterkes og støvbindes, slik at etterfølgende maling fester seg bedre til underlaget. Jeg er noe usikker på hva slag maling som er brukt tidligere, men hvis det er brukt uorganisk maling tidligere er det jo en mulighet. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , slik som en akrylmaling for mur. Da kan ikke fukt og forurensninger trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. MegaFlis tilbyr et bredt sortiment av maling til mur , innen - og utendørs bruk fra Nordsjö.


Maling mur inne

Ved å gi litt kjærlighet med maling til muroverflatene innen - eller utendørs, kan det gi et frisk pust til helheten. Det er viktig at flatene er faste, rene og tørre før du setter i gang med malingen. Vi skal male veggen som kommer bak der peisovnen skal settes opp. Leste meg til på ifi.


Ikke en hinne, men en del av muren. Silikat brukes særlig til utendørs murverk, men innendørs gir den også en lysekte og matt overflate. Silikatmaling utleder heller ingen skadelige stoffer, og den lar muren oppta og avgi fukt. Silikat er enkelt å jobbe me men vanskeligere enn akrylmaling.


Maling mur inne

MALING AV PEIS MED TEGLSTEIN: – Vask med JOTUN HUSVASK. Se til at underlaget er rent, fast og tørt. Er det mye sot i eller misfarginger i underlaget kan du grunne med JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING. Deretter kan du male med LADY Wonderwall (lett å vaske), LADY Pure color (matt og vakker) eller LADY Vegg (rimelig og god).


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne , male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Er du usikker på hvilken type mur du har?


Maling mur inne

Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen - og utendørs. Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel. Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne - og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat.


Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. Enten muren er grunnmuren til et hus med trekledning, en frittstående kaldmur eller hele huset er dekket av murpuss, er fukt som regel til stede. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Fukten vil trenge inn i muren fra bakken.


En godt utført dreneringsjobb vil kunne bremse fuktopptaket, men ikke hindre det. Men det er alltid lurt å vaske malte flater før du smører noe på dem, enten du velger maling eller slemming som jeg foreslår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg