mandag 26. mars 2018

Skeidar lamper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Finn Skeidar Lamper Tak.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff. Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Julehuset Skeidar Se mer.


Taklamper kommer i mange størrelser og former, og kan ha forskjellige funksjoner i et rom. Taklamper er for mange den viktigste lampen i et rom, mange ønsker et blikkfang som setter den rette stemningen i rommet.

Andre ønsker en diskret taklampe som gir god generell belysning som kan komplementeres med andre lamper. En gulvlampe kan være med å sette et særegent preg på rommet. Her kan du leke deg med lampeskjermer for å få akkurat det uttrykket du ønsker deg, eller du kan bruke dekorative lyspærer og droppe hele skjermen. Vi har også et bra utvalg lekre designlamper til bord.


Det er ikke nok med en taklampe alene. I alle fall ikke hvis du vil bruke rommet til noe mer enn bare å gå gjennom det. På den annen side er det heller ikke nok med bare en gulvlampe for å lyse opp rommet. En ting er helt klart: Du trenger begge typer lampe for komplett belysning.


Dette er heldigvis lett å få til i alle rom! Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Med en lampe kan du raskt gi et rom en ny stil og med godt lys blir aktiviteter som strikking, lesing og matlaging enklere.


For at du skal finne den perfekte lampen tilbyr vi et bredt utvalg lamper , fra taklamper og gulvlamper, til barneromslamper og dekorbelysning. Lamper gjør mer enn å skape lys, belysning er helt avgjørende for hvordan vi oppfatter livet og stemningen i et rom. Ulike rom har ofte svært ulike behov for belysning. For eksempel krever kontorbelysning ofte et godt og klart lys som man får fra leselamper og bordlamper mens man i stuen ønsker mer dempet belysning fra pendellamper. Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lamper og belysning for alle rom til gode priser.


Vi fører lamper fra mange kjente varemerker samt egne varemerker.

Belysning har mye å si for et rom. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon. Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste. Lamper og belysning er en viktig del av interiøret, ikke bare funksjonelt, men også som dekorelement.


Lamper med satinert skjerm er et eksempel på dette. Disse dekker til lyskilden akkurat nok til at den ikke blender, men uten at det går ut over lysstyrken. Disse passer spesielt godt som baderoms- og speillamper. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt.


Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag! Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg