fredag 23. mars 2018

Bondeantikviteter

Hos oss finner du et meget godt og variert utvalg av norske bondeantikviteter , ogsÃ¥ mye utover det vi viser pÃ¥ vÃ¥re nett-sider. Vi er spesialister på by og bondeantikviteter. Om du ønsker deg noe unikt til hjemmet eller til hytten, har du kommet til riktig plass.


Vi hjelper med å finne det som passer perfekt for deg. Butikken vår er i kirkeveien Oslo.

Velkommen til en hyggelig handel! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Anders Garlie var en lidenskapelig og kunnskapsrik samler som bygget opp en omfattende og variert samling bondeantikviteter. Mohn Kunsthandel fikk i oppdrag å auksjonere denne store og spennende samlingen, og det ble oppnådd meget gode priser. FORSKJELLIGE BONDEANTIKVITETER I MEGET GOD STAND. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.


Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker.

Liste på alt bondeantikviteter Fra Gadyet. Gabel Antikviteter er en bitteliten antikvitetsbutikk i Bygdøy allé 33. Her finner du fine, gamle ting og interiør fra by og land og. Linrake med original oransje farge. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og.


Høyde fra bord til spisser ca. Norsk Keramikk - Ikke kommersiell side som viser bilder av bra norsk keramikk. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Nobel Antikk har norges største utvalg av gamle prismekroner.


Norske bondeantikviteter - vår gamle folkekunst. Publisert i Auksjoner. Hver dag i adventstida åpner vi en luke i Auksjonariusens julekalender: På slutten av 80-tallet og en drøy 10-årsperiode fremover, var det den rene Klondyke-tilstander for alt som kunne benevnes som bondeantikviteter. Taksering og verdivurdering av dødsbo Vår spesialitet er norske bondeantikviteter. Bondeantikviteter på stigende.


To personer er siktet for å ha solgt norske bondeantikviteter til norskamerikanere i USA uten tillatelse. Motta nyhetsbrev på epost.

Fra tid til annen seneder vi ut nyhetsbrev om kommende auksjoner og spennende objekter. Her kan du fylle ut skjema for å motta nyhetsbrevet. På Vestlia er du omringet av vakker natur året rundt. Velg blant masse aktiviteter! Husk å besøke oss på facebook for oppdateringer, kommende visninger og auksjoner.


Men de siste årene har interessen for bondeantikviteter begynt å ta seg opp igjen. Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Nye tilbud hver eneste dag.


Møbelrestaurering med hovedvekt på bondeantikviteter men også lakkerte møbler. Tilbyr ulike type møbeloppdrag. Brannsikring av eldre dører. Hvorfor registrere deg?


Raskere utsjekk Se logg over tidligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg