mandag 18. juni 2018

Brøytestikker plast

Finn laveste nettpris her. Våler Vekst kan levere plast - og bambusbrøytestikker med eller uten refleks. Vanskelig å se veien gjennom tåka? Trenger du å markere veien for å gjøre det enklere å brøyte?


Brøytestikker plast

Pinnene har en sterk oransje farge, reflekser på toppene og er laget av kuldebestandig PP- plast. Pervaco, din leverandør av produkter innen merking. Brøytestikker plast tykkelse m. Vi har brøytestikk i både plast og bambus i forskjellige størrelser og fåes med og uten refleks.


A- Plast har store markedsandeler på rørproduksjon. Vår brede kunnskap og erfaring kombinert med den nyeste teknologien gjør at det er vanskelig å slå oss. Kostnadseffektiv produksjon av detaljer i store serier og med god presisjon. Vi kvalitetssikre med den nyeste teknologien, visjonsscanner.


Bedriften tilbyr også flere ulike produkter. Begge materialtypene har sine fordeler og ulemper. Plast har sine fordeler i forhold til gjenbruksverdi, men ulemper i forhold til miljøaspektet. I hovedsak brukes de om igjen år etter år, sier Heia. Våre brøytestikker kan kjøpes i forskjellige lengder og tykkelse.


Fra 12mm bambus til 25mm i plast. Vi leverer brøytestikker i både plast og bambus. Begge typene leveres i ulike dimensjoner og med ulik merking. Hasvo har brøytstikker klar for levering.


Plasseres ut langs veien for å merke kjørebanen i mørket og forenkle brøyting. Salget av bambusstikker har økt som følge av gunstig pris i forhold til plast. Av kuldebestandig plast med reflekser.


Etter vinteren i fjor ble problemet tatt opp med vegvesenet, som fremdeles velger røde plaststikker. Nå er spørsmålet tatt opp på politisk nivå. Fangsten ble ei bør med hele og halve plast -vegstikker og en pose med rundballeplast og plastbiter av ødelagte vegstikker.


Brøytestikker plast

Jeg kunne umiddelbart plukke ut to miljøsyndere: Bønder som frakter rundballer og Rindal kommune. For to år siden (så vidt jeg husker) gikk kommunen over fra å bruke brøytestikker av bambus til plast. Snømarkører – “ brøytestikker ”, – “Reflekspinne i plast ” Produsert i polypopen med 1mm reflex. Farge oransje med refleksbånd.


Materialet er i værbestandig utførelse med god UV-stabilitet og slagfasthet i kulde. Utstyrt med høyverdig refleks for markering av vei, kantstein, grøfter, blomsterbed o. Og til tross for at Samferdselsdepartementet mener at miljøvennlig plast kan være et bedre alternativ enn bambus. Les også: Mye engangsplast ved sykehusene. Det er NRK Vestfold som omtaler saken om brøytestikker. Vestfold fylkeskommune bytter ut plast med bambus langs veiene for å spare miljøet.


Brøytestikker plast

Ellers liker jeg å lage dem i uhøvlet tre. På alle byggevarehandlere har de masse sånne små lekter som de bruker til å legge mellom lagene i plankestablene. Så lurer jeg på hvorfor staten (NRK) samler inn plast , mens staten (Vegvesenet) samtidig setter ut tusenvis av brøytestikker , i plast ! Disse får man gratis.


I fjor ble det påpekt at man skulle forsøke å redusere bruken av plast , og heller ta i bruk bambus. Nå er allerede mange av stikkene kjørt ned og ligger henslengt over alt. Tre millioner brøytestikker blir borte Etterhvert begynte Peder å tenke mer på selve stikkene.


Da jeg hørte at det er et svinn på TRE MILLIONER brøytestikker hvert år – og dette er plast som forsvinner rett ut i naturen - forstod jeg at dette var et område med enormt forbedringspotensial.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg