fredag 22. juni 2018

Epoksymaling garasje

Vi bygger din garasje - akkurat slik du ønsker den. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Gratis frakt, rask levering, lave priser og høy kvalitet! Mange er redd for at et epoxygulv vil være for glatt i garasjen , hvor man ofte kan ha både vann og snø under skoene. Hvor glatt underlaget er, kan vi regulere med både hvilken maling og hvor mange lag som blir lagt.


Epoksymaling garasje

For å gjøre gulvet enda mer sklisikkert kan vi også legge inn en spesiell sand mellom et av lagene. Hos MAXBO finner du et utvalg slitesterk og rengjøringsvennlig Epoxymaling. I min egen garasje hadde jeg ikke antiskli i mitt belegg, og det ble litt glatt når jeg hadde snø under skoene, men ellers la jeg ikke noe nevnverdig merke til det.


Løsningen er naturligvis å tilsette kvartssand under legging av epoxy. Vannbasert, 2-komponents epoksymaling som egner seg til f. Kjøp på nett eller i butikk. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue. Ved krav til fuktgjennomtrengelighet anbefales ikke mer enn to strøk.


Leca her ble ikke slammet når garasjen ble satt opp. Feil fall i garasjen er vel noe alle har har jeg inntrykk av, her rant det inn i garasjen og ikke ut, derfor jeg måtte lage dette selv. Beste er nok slett gul som renner ut av garasjeporten og ned i renne enten rett på innside av portene eller på utsiden. Epoksymaling til betonggulv i valgfri farge 1kr.


Malingen, Intergard 74. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft. Bestandigheten mot syrer er noe begrenset. Kan brekkes til ønsket farge.


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje , fjøs, verksted og lager. Husk å bestille tynner i tillegg til maling! Lukter sterkt under og rett etter påføring. K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv.


Epoxy: - Det finnes mange epoxy produkter. Bruker garasjen som treningsrom i tillegg til dekkskift og lager. Hva er det beste å bruke på mitt. Det slår ikke fukt gjennom gulvet.


Epoksymaling garasje

En ny epoksymaling gjør gulvet robust og stilig - uten bruk av løsemidler. Få fasong på garasjegulvet - Male gulv - ifi. Garasjen kan bli et av boligens nye allrom.


Den er utviklet for sterkt belastede gulv, som garasjer , kjellere, lagergulv og industrigulv. RÅSTERK MALING TIL INDUSTRIGULV OG GARASJE 1-komponent Epoxymaling. Hey’di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling for betonggulv på basis av epoxyforsterket akrylemulsjon.


Benyttes til Industri- og lagergulv, garasjer , verksteder, kjellergulv, vaskerom. Pakning: og liter spann. Kan også benyttes på gipsplater - som f. TreStjerner Sigural Epoksy Gulvmaling er en 2-komponent vanntynnbar epoksymaling.


Dette er imidlertid helt normalt, og alle våre samarbeidspartnere har god erfaring med ulike gulvtyper. I garasjer og på enkelte baderom ønsker man også å få lagt en liten helning på gulvet for å lede vannet en bestemt vei. Sigural er en 2-komponent vanntynnbar epoksymaling til innendørs bruk. Beleggene installeres hovedsakelig med sklisikker overflate i parkeringsanlegg, garasjer og på balkonger, men kan også legges som et selvjevnende belegg med glatt overflate i industri og offentlige miljø. Dette er noe vi selvsagt kan ta hensyn til i forarbeidet, og om det skal støpes et nytt lag før epoxyen kommer på.


Polyuretanmørtel er et 4- komponent, pigmentert belegg for næringsmiddelindustri. I tillegg finnes også epoksybaserte malinger som kan brukes på gulv i boliger og garasjer. Det kommer altså i flytende form.


De består av en A- og en B-komponent som blandes sammen og reagerer med hverandre til en hard og slitesterk overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg