onsdag 27. juni 2018

Himmelseng oppheng

Her var det kun fantasien som satte en stopper. HIMMELSENG : Med gardiner fra Ikea og oppheng av en gren hentet på tur, har Alva fått en unik himmelseng. Kunder som søkte på oppheng til himmelseng kikket på. Hvitt, skinnende og glansfullt silkeaktig stoff til himmelseng.


Passer alle senger – både sprinkelseng og juniorseng. Det finnes ulike fingerkroker å velge mellom, og valget påvirker utseendet på gardinen.

Fingerkroker gir jevne og regelmessige folder ved oppheng av gardiner. Høy fingerkrok viser mer av gardinstangen. Hvor store folder du ønsker påvirkes av hvor tett du plasserer fingerkrokene i. Totalmål: 187x2cm. Himmelseng av massivt gummitre og MDF. Madrassmål 180x2cm.


Stoffet over sengehimmelen inngår ikke. Oppheng til himmelseng.

Har kjøpt himmelseng. Her finner du alt av tilbehør til barne- eller babysengen. Sengehimmel, sengeuro, dyner og puter, madrasser, sengeskuffer, soveposer og sengehester!


Omvandle sengen din til en himmelseng ! Gardinen er laget av bomull og kommer med skruer og ringer til oppheng. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA. HIMMELSENG : Du trenger ikke kjøpe ny seng, å lage en himmelseng er veldig, veldig lett!


Foto: Yvonne Wilhelmsen Vis mer. Og det er fint at ikke alt henger opp, men at du har noen lange, hele lengder også. Her er disse plassert ved hodegjerdet av sengen. Oppbevaringsmøbler til alle. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Kontakt oss om for spesiell bestilling.


En god duk er en forutsetning for et tørt og lunt opphold i hengende himmelseng.

Feit fyr på flukt fra varmen, del 2. I går kveld satt jeg klistret forran pc`en, på utkikk etter oppheng til dusjforheng som skal henge over badekar. Drømmen er å innrede badet med et badekar med løveføtter, hvor det skal det henge lange hvite dusjforheng over. Hadde også vært fint med hemper flere steder på lengden for oppheng f. Min vurdering: Bente (Lofthus), 28.


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg