torsdag 21. juni 2018

Maleri abstrakt

TRYGG HANDEL-Sikker betaling Full angrerett God service. Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS. Fanget i drudgery av dag-til-dag lever?


Bryte fri fra normer og forventninger, og fordype deg i en verden av abstrakt kunst. Noen ganger trenger du bare å rømme og la fantasien til å Les mer utforske alle mulige avenue. Hos Kunstlageret finner du en rekke vakre håndmalte malerier med abstrakt kunst.

Her har vi valgt og samlet kunstverk i abstrakt stil! Perfekt for de som setter pris på et uttrykk som er åpent for tolkning. Kunsten er i form av oljemalerier, akrylmalerier og akvareller.


I våres sortiment av abstrakte malerier finner du mengder av inspirerende og nydelige motiv. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt abstrakte malerier slik at det passer in i rommet. Dette regnes gjerne som den første rene abstrakte kunst.


Abstraksjoner er ikke ukjente i tidligere tider. En kan si at linje- og bølgedekor på gjenstander er abstrakte. Abstrakte malerier til salg online og i mit galleri.

Jeg har igennem mange år solgt mine abstrakte malerier dels via mit galleri i Egå nord for Aarhus dels via nettet. Køb mine billeder online og få dem leveret hjem til dig eller kom på besøg og se malerierne live, inden du bestemmer dig for det rigtige abstrakte billede. At et bilde er abstrakt , betyr at det ikke består av noen gjenkjennelige gjenstander eller skapninger. Et abstrakt maleri inneholder gjerne sterke farger og geometriske former. Uttrykket abstrakt betyr å trekke fra, å skille ut.


Kjøp malerier på nett fra Kunstlageret. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk, sammen med ulike verktøy lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og bruke trykk som og skape personlig uttrykk i maleriflaten. Kurset utvider din horisont slik at dine bilder får mange flere muligheter i møte med forskjellige akryl medier, redskaper og teknikk. Dette kurset har fokus på det abstrakte og du beveger deg fra den faglige plattformen på kursene for nybegynnere og viderekommende til fordypning og utvikling av det abstrakte maleri - basert på farge, flate, stofflighet, abstraksjon og abstrakt komposisjon samt akrylteknikk.


Malerier Din guide til af finde flotte malerier online. Kan man købe abstrakte malerier online ? Ja, og det er der faktisk flere og flere der gør. I takt med det stigende internet salg, har flere forbrugere fået øjnene op for de mange fordele det giver at købe malerier , og kunst i al almindelighe på nettet. Med abstrakt kunst hos os, finder du altid dygtige kunstnere, der maler abstrakte malerier i top klasse. Vi har kun håndmalede malerier du ikke ser andre steder.


Altså er vores malerier helt unikke og ikke noget masseproduceret, som andre også kunne finde på at have. Både materialene og teknikken kan variere. Mange regner malerkunsten som den viktigste kunstformen, og bruker ofte ordet kunst i betydninga malerkunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg