onsdag 20. juni 2018

Fargekode eggehvit

Fargekode eggehvit

En svak gulaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike.


Fargekode eggehvit

Bomull, egghvit eller klassisk hvit? Hvilken hvitfarge passer til hva? Dører utvendig er derimot i Eggehvit. Gjelder boddører og inngangsdører. Fargen på veggen må derimot passe med begge fargene.


Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Har allerede grunnet et strøk med Jotun heftgrunn, og pusset med fint papir. Kjøpte Lady Tak og satte igang, men synes den ble veldig matt på den type tak.


Fargekode eggehvit

Huset er år gammelt og vi ønsker et autentisk uttrykk. Den perfekte hvittonen! Passer bomull og egghvit til alt? Listene skiller seg litt ut da og.


Vil ikke akkurat si de ser mørkere ut, men de skiller seg altså litt ut da. Ja, taket er hvitt, vanlig hvit-malt panel. Det er lett å gå seg litt vill i alle forkortelsene og betegnelsene som handler om farger. Hva gjør du når du får beskjed om å sende logoen med pantone-farger? Da vi begynte å male, så veggene ut til å være mye gråere enn jeg hadde tenkt (vi hadde tidligere hatt lys antikk i stuen der vi bodde før).


Vi har også industrimalte, hvite lister. Vi ble heldigvis godt fornøyd med det ferdige resultatet. Om jeg skulle valgt eggehvit , ville jeg forsikret meg om at den ikke ble gulere enn listene. Letthet går bedre til klassisk hvit sånn sett.


Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Klassisk hvit er en ren hvit farge uten noe gult, mens eggehvit er en gul hvittone. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Fargekode eggehvit

Jeg fant ikke fargene etter navn eller fargekode her:. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Se også nettsiden vår for farger (koder) på grunnmur og olje på inngangsdør.


Ture Nermansvei: Hus nr. Hovedfarge: x ltr. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller rødlige og mer kjølige, gråaktige farger.


Hvitfarger kan være utrolig vanskelig å forstå seg på. De evner å skifte uttrykk i stor grad da de lett påvirkes av andre farger og materialer rundt seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg