tirsdag 26. juni 2018

Engangsglass champagne

Nordens største utvalg! Praktiske engangsglass og kopper av 1 fossilfri plast. Må ikke oppbevares i direkte sollys, i nærheten av spotlights eller andre varmekilder. Kildesorteres som plast. Engangs champagneglass med sølvfarget stett.


Engangsglass champagne

Passer perfekt til nyttårsfeiringen. The document has moved here. Festlig uten oppvask. Stabilt champagneglass i klart polystyren. Glasset er i ett stykke og trenger ikke montering.


Mål: HxØ: 1x mm. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.


Duni gir kopper, krus og briller i topp kvalitet materialer-inkludert øko-bevisste valg - som passer enhver anledning, måltid og drikke. Bestikk, fat og tallerkener - naturen dekker bordet. Med nye tallerkner, glass, kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Noe for alle anledninger.


Köp Plastglas Champagne till bra pris online. Välkommen in och fynda, vi har allt till. Köp Champagneglas till bra pris online. Hun trekker en av korkene og begynner å helle champagne i engangsglass av plast.


Engangsglass champagne

Vi har ikke bare de vanlige plast- og pappkoppene, men flere forskjellige varianter som passer til ulike arrangement. Om du dekorerer etter et visst tema, finner du praktisk talt alle regnbuens farger blant våre kopper. Blått, rosa, grønt og til og med gull.


Og hvor praktisk er det ikke med champagne - og vinglass i plast? Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Papkrus, engangskrus, plastikglas og engangsservice fra Duni og Caspari.


Læs mere om de enkelte produkter ved at klikke på billederne nedenfor. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Skal du arrangere et hvilket som helst type selskap så vil du trenge en hel del forskjellige glass, samme hva slags anledning det er snakk om. Med engangsglass er det enkelt å dekke bordet, og enda enklere å rydde opp etter festen. Velg fra en rekke forskjellige engangsglass i forskjellige størrelser til forskjellige formål. Glassene kommer i klassisk utførelse og er veldig praktiske på tilstelninger med mange gjester.


Perfekt når du ikke vil bruke engangsglass , for enkelte fester er jo faktisk for spesielle for plastglass, som for eksempel på bryllupsfesten eller nyttårsfesten når du vil ha litt fancy eleganse på det oppdekkede bordet. Start med å lime tre glass sammen nederst der glassene er smalest, ( stetten på glasset skal ikke brukes ). Fortsett å lime sammen glassene slik at de formes til en kule. Vi serverer jo velkomstdrinken på sten, ikke på gress. Men plast og damask harmonerer ikke så godt i mitt hode.


Vi har alt du skal bruge af engangsservice lige fra vinglas, champagneglas og shotglas til drinkspinde, rørepinde og kander til alle temafester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg