tirsdag 5. juni 2018

Trebitt oljebeis test

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Trebitt oljebeis test

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer. Jotuns trebitt superbeis holder omtrent dobbelt så lenge som.


Test litt men noen prøvebokser så snakkes vi :-). Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beisen ble påført etter produsentenes anvisninger, og denne gangen ønsket vi å se om røffe klimatiske forhold ville influere på resultatet. Derfor gjennomførte vi en identisk test både i innlandsklima på Østlandet og på Titran, helt ytterst i havgapet på Frøya utenfor Trondheim. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.


Trebitt oljebeis test

I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling. På utkikk etter oljebeis? PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp.


Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Akrylmaling eller oljemaling? Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Gir ingen fiberreisning. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis.


Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger. Vi har testet beisen grundig, og resultatene er svært overbevisende. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet.


Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24.


Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke.


Trebitt oljebeis test

En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg