mandag 18. juni 2018

Canvas læringsplattform

Canvas læringsplattform

Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Du kan også få råd og veiledning om læringsdesign og studentaktiv læring. Bruk gjerne nettleserene Firefox, Chrome eller Safari.


Internet Explorer støttes ikke. Endring i studieplass. Når du skal koble appen til din brukerkonto ved NIH begynner du å taste inn Norges idrettshøgskole i institusjonsfeltet.


VIDs itslearning stengte 31. Her skal du kunne gjøre innleveringer, tester og finne annet relevant faglig innhold knyttet til de emnene du følger. Ved å klikke her kommer du til innloggingssiden.


Emneinnhaldet er eit tilbod gjennom ein Offentleg domene-lisens. Innhaldet i emnet er underlagt denne lisensen om ikkje anna er notert. Her finner du blant annet filer og notater som lærerne laster opp, samt videoopptak av undervisningsøktene. Her kan du finne mange gode råd til bruk, samt ulike tips og triks for hvordan du kan utforme emnet ditt. Dine emnekort vil vise på Dashbordet når du logger inn.


Canvas hjelpesider for HVL. Høyskolen Kristiania Nettstudier har fra 7. Problemer med innlogging? Universiteter og høgskoler var først ute med å ta i bruk slike systemer fra midten av 90-tallet. LMS-ene har nå for alvor gjort sitt inntog i grunnskoleopplæringen.


Canvas læringsplattform

Logg inn på Akademiet for elever, foresatte, privatister og nettstudenter. Velkommen til Universitetet i Sørøst-Norge (USN)! Vi tilbyr en rekke bachelor, master og videreutdanninger, i tillegg til åtte doktorgradsprogram. Hva BØR en læringsplattform være?


Skap undervisningsopplegg og læringsopplevelser som setter brukeren i fokus. Dette er en brukervennlig system som gir muligheter både når det gjelder læring og undervisning. Det betyr at Fronter utgår og CANVAS blir vår fremtidige læringsplattform. Frem til nå har bygg-klasser vært med i en pilot for å prøve ut og tilpasse CANVAS til primært studentenes behov og det er gode tilbakemeldinger på det nye systemet. Ta kontakt med din lokale studieadministrasjon hvis du mangler tilgang til emnerom.


Canvas læringsplattform

Studer sykepleie ved Lovisenberg diakonale høgskole i Oslo. Som student på LDH blir du en del av en skole med et godt sykepleiemiljø, og en campus hvor det er gode. Her vil du finne skreddersydd hjelp, ut i fra hvilken målgruppe du er i. Klikk her, det er gratis!


Vi vil også etterhvert får se en rekke javascriptbiblioteker som legger seg på toppen av dette. Også Brightspace og Neo får tildelt kontrakter av Uninett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg