mandag 11. juni 2018

Innredning av ungdomsrom

La barnet ditt bestemme, men finn gode løsninger sammen. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppussing av ungdomrsrom - ifi.

Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Se interiørdesignerens tips. Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner.


Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær. Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være.


Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca.

Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom ? Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Har du liten plass, er det fornuftig å velge en seng som også kan brukes som sofa.


For dager siden - Ungdomsrom inspirasjon kult gutterom med enkle midler. Soverommets innredning og uttrykk har stor betydning for søvnen og derfor også for din velvære. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!


Med noen enkle triks ble det plass til både oppbevaring, skrivebord og seng på gutterommet på fem kvadratmeter. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk.


Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Vi holder på å bygge hus og må til en viss grad møblere allerede nå, med tanke på plassering av. En stor interesse for barneromsinteriør og innredning fra produsentenes side, har dessuten gitt oss en fantastisk mulighet til å hjelpe barnefamilier med å innrede barnerommet med fine og praktiske produkter, til både små og store barn.


Jeg trodde faktisk jeg var nesten i mål med valgene til rommet vi skal innrede.

Innredning av ungdomsrom. Kjøp soveromsinnredning og morsomme ting til soverommet ditt hos CoolStuff. Vi har tingene som gjør soverommet ditt litt mer morsomt! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet ditt. Vi bruker stadig mer tid og penger på å innrede soverommet til vårt eget private oppholdssted.


Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med. Usikker på hvordan du skal innrede det lille soverommet ditt? Få gode tips til praktisk innredning av små soverom her.


IFI-vlogg: Sett farge på benkeplaten 13. Det er enkelt å endre eller fornye fargen på kjøkkenbenken. Vi fikk Osmo til å vise hvordan det skal gjøres. Send dette via e-post Blogg dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg