torsdag 28. juni 2018

Smale nattbord

Smale nattbord

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Nattbord er nattens ukjente helter.


Smale nattbord

Se utvalget vårt her og finn ditt nattbord. Stort utvalg av fin hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Nedenfor finner du små og store nattbord i ulike farger og design. Velg mellom nattbord med smart lagringsplass, som hyller og skuffer, og stilige vegghengte nattbord.


Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit, eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom. Sengebord og vegghengte nattbord. Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom.


Smale nattbord

Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules. Trekasse som nattbord. På 1-2-har du et unikt og funksjonelt nattbord , som ikke trenger å ta stor plass.


Rommet kan brukes til ting du synes er pent, som for eksempel iøynefallende bøker og magasiner. Du kan også få plass til en liten plante, eller et nattlys. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg.


Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord.


Våre nattbord finnes i flere størrelser, stil og farger, tilpasset dagens trender innen soveroms-møbler. Kan også kombineres sammen med apotekdisken Tamara. Alle våre nattbord leveres ferdig monterte fra fabrikk. Billige nattbord online fra Trademax. Velkommen til nettbutikken!


Smale nattbord

Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbord , reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik. Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom.


Et nattbord kan være perfekt for oppbevaring ved sengekanten, samtidig som det gir soverommet en bedre romfølelse. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Bord til lave priser.


Ett nattbord sørger for at du har bøker, vekkerklokke og mobil innen. Hvilken stil av utfører en smal stein:. Lekker Hamilton kommode med smale skuffer i toppen og brede skuffer. Dette er kjempefint, sa Line og satte seg ned på den smale tresengen. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Our modern nightstands are available in two different types. Pick a bedside table attached directly to your bed to save space, and for a bed and nightstand that forms a harmonious union. Valget av nattbord har da falt på Componibili fra Kartell. De er ganske smale , og så er de runde, så da er det liksom litt lettere å komme seg. Hun har også tildligere malt veggen bak senga, samt nattbordet som.


Fin på små plasser som nattbor smale hyller, bord og vinduskarmer. Det nye nattbordet Add-on forsterker den nette følelsen. Jeg vet det er vanskelig å finne noe når man har veldig klare kriterier til hva man vil ha. Men jeg er helt sikker på at det finnes små nattbord der ute med en skuff eller to, som ville fått plass hos deg Man må bare lete masse. Grei montering,men mye treghet I skinner for skuffer,går tregt,?


Ikke så lette I vekt,,men ok med skuffer da åprn hylle nederst bare blir støvsamler. Må være påpasselig ved entering av skuff inn I kulelager enhet. En kommode er et perfekt oppbevaringsmøbel og passer inn overalt i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg