torsdag 7. juni 2018

Tjæralin beis fargekart

Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket. Blandes i de aller fleste farger. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Tjæralin beis får du også i en matt variant.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød.


Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader. Vil du modtage gratis farvekort i posten? Vælg farveskema og udfyld leveringsadressen. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Tjæralin beis fargekart

Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Den gir en soli transparent overflate som gjør at trestrukturen skinner igjennom. Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter - Gir deg et perfekt sluttresultat. Tyrilin sine produkter kan du ikke gjøre dette med. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød.


Alternativet er tjærebeis. Takket være dyrere hytter, mer laft og mer villmarkspanel har denne spesielle typen beis hatt stor framgang de siste årene, særlig i fjellheimen. Med nye fargekart og lysere varianter står nå sjøhyttene for tur: en skifergrå, tjærebeiset hytte i vannkanten spiller pent sammen med svaberg, mur og stein. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året.


Olje er for eksempel billigere enn beis , men eksperten mener at beis beskytter mer og krever mindre vedlikehold. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp.


Futura ser fortsatt ny ut. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Et trehus er et krevende hus. For å bevare et flott utseende over tid er det viktig å gjøre riktig forarbeid.


Et godt resultat er avhengig av klima, underlag, farge og mengde påført. Støv, sopp og annen forurensing setter seg i overflaten på treverket og forringer treverkets utseende. En årlig husvask er avgjørende for husets langsiktige tilstand. Den brukes i anbefalt dosering 1:ved årlig renhold.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg