fredag 1. juni 2018

Tilbehør espegard bålpanne

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg.

Kjøp peis av fagfolk! Tilbehør som gjør bruken av din Bålpanne eller Fyrfat enda lettere og tryggere. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr.


Bålpanne og tilbehør. Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til.


De sier selv, at de ikke opererer i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som tåler bruk i friluftslivet i mange år fremover.

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og.


Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Stort utvalg og rask levering!


Finn laveste nettpris her. Den er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill.


Med en bålpanne kan du lage det perfekte utemåltid. Felleskjøpet har et stort utvalg bålpanner, fyrfat og utstyr fra Espegaard. Bålpannen er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Pannen kan justeres i høyden etter behov.


Gryta er laget i svart emaljert. Gryten er laget av emaljert sort stål og kan enkelt justeres i høyden.

Bålpannens ben er justerbare og reguleres i forhold til underlaget. Bålpannen skaper et naturlig samlingspunkt og kan brukes til blant annet matlaging, kaffekoking, popping av popcorn eller bare som et. Designet og kvaliteten er utviklet med tanke på å tåle all slags vær. Vi opererer ikke i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som vil følge deg i friluftslivet gjennom mange år. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året.


Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg