torsdag 7. juni 2018

Sommerhytte tv2

Sommerhytte tv2

TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Deltagerne ankommer, klare for å pusse opp sin helt egen sommerhytte. Vi er på Solvang kolonihager i Oslo. På få kvadratmeter skal de skape sitt eget sommerparadis.


De har alle en drøm - drømmen om et eget ferieparadis. Nå er de klare for å kjempe om hyttedrømmen - i en ti uker lang konkurranse. Fire deltagerpar skal i ti uker kjempe om å vinne sin egen sommerhytte. Hver uke må de gjennom omfattende oppussing, konkurranser og inspirerende utfordringer både. Forrige sesong er akkurat sendt på TV2.


Men om bare noen uker starter altså innspillingen av neste seong. Gått glipp av et TV-program? TV-program fra NRKNett-TV, NRK Nett-TV, TVPlay, NRK Nett-TV, TVPlay, TVPlay, NRK Super Nett-TV og andre utenlandske kanaler (Sverige, Tyskland or Englan) online. Se alle TV-programmene online (og gratis) i reprise på Nett-tvplay. Ingvill og Johanna er mor og datter, men drømmer om en sommerhytte hvor hele familien kan være sammen.


Sommerhytte tv2

Ingvill har tre barn: Erik på 2 Andreas på 2 og Johanna på 18. TV , eller på TV Sumo. Sommerhytta ser du mandag til torsdag kl. Vil du være med på Farmen?


TV søker bønder til ny Jakten på kjærligheten-sesong. Her kan du melde deg på! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Nå er TVpå jakt etter nye deltagere til en ny serie, hvor premien er en hytte. Denne gangen skal opptakene gjøres ved Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk.


Sommerhytte tv2

Torsdag ble det klart at det var Knut Ivar Pelerud og. TVhadde i alle fall ikke gjort noen brukerundersøkelse på forhånd om hva nordmenn forbinder med sommerhytte , tenkte jeg. Uansett har det vært god underholdning, så takk til alle fire lagene for en fantastisk innsats.


I ettertid ser det ut som det har vært konflikt med de lagene som ikke vant og TV2. Skal vi vedde på hvilke farge KK kommer til å ha på neste prosjekt? En sommerhytte bør være lys, luftig og koselig. Jeg har svart hjemme selv, men ville aldri hatt hytten min med sort kledning, sort kjøkken, sort baderomsinnredning og sort gulv.


Sommerhytte tv2

Det er altfor mye, og blir dritkjedelig selv om det er pent å se på. I en sommerhytte er det viktig å fokusere på å skape en sommerlig, lys og trivelig atmosfære. Det er mange interiørelementer vi forbinder med sommer. Flere av oss innreder med maritime elementer ved havet og lar naturen flytte inn.


Det er aldri feil å innrede en sommerhytte i lyse valører med materialer som gir assosiasjoner til naturen. Innredning av sommerhytte Ved hjelp av toner av blått og lyse farger og tekstiler gav vi det koselige, lille sommerhuset ved sjøkanten i Langesund en sommerlig ansiktsløftning. Nå er det sol, sommer og fornemmelsen av sjø både ute og inne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg