mandag 25. juni 2018

Hubsch skap

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør!


Hübsch komoder, skap og vitriner. Bli den første som omtaler dette produktet. Materialet er treverk i lys eik og skapet har store hyller.

OBS kan forekomme forsinkelser! Hubsch Lounge stol grå metall. Plasser din favorittdekor i dette skapet. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Det er fire faste hyller og lekre doble dører. Vi hos glassoginterior. I denne butikken kan du velge å se priser inkl. Om det ikke gjelder din adresse tar vi kontakt for videre avtale. Vi elsker det fine fiskebeinsmønsteret.


Mål: 100x42x h 140cm Material eik og MDF. Passer perfekt i de fleste rom. Når du oppretter konto i vår butikk, kan du gå gjennom betalingsprosessen raskere, lagre flere adresser, vise og spore ordrene dine og mye mer.


BLACK METAL MESH CABINET, MEDIUM SKAP - HUBSCH. Se vores store udvalg af Vitrineskabe til skarpe priser. Retur rett innenfor dager.


Skapet i lekkert design har mye oppbevaring med fire hyller og skapdører.

Perfekt å bruke som blant annet TV-benk! Dersom varen du har bestilt sendes fra vår leverandør i Danmark og ikke i fra vårt lager i Norge kan det være noe lenger leveringstid. Skapet har store glassflater rundt hele, så her vil serviset ditt virkelig skinne om kapp med stua. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Nå som våren kommer og fyller verden utenfor med grønne farger, inspirerer de deg til å bringe våren også inn.


Fyll store vaser og krukker med grønnplanter. Og skap en oase også inne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg