tirsdag 19. juni 2018

Kid putetrekk

Kid putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen.


Kid putetrekk

Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull.


Trekket er i myk og behagelig jerseykvalitet og kan vaskes på grader. Lekkert ensfarget putetrekk i myk og deilig velour. Mali pynteputetrekk ser best ut med innerpute av dun og fjær.


Pynteputer får interiøret til å føles komplett og gjør sofaen ekstra innbydende og behagelig. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom. Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Pynteputer, pynteputetrekk og innleggsputer i ulike design, former, farger og mønstre. Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt.


Kid putetrekk

Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. INTERIØRY FÅ DET FINT.


Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Som ved alle White Lotus produkter er silken av ypperste kvalitet. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Kid putetrekk

Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Hotellputa bak alle hodeputene trenger også putetrekk.


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg