torsdag 14. juni 2018

Holmegaard cabernet vinglass

Holmegaard cabernet vinglass

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Holmegaard - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Et godt vinglass forbedrer vinopplevelsen betydelig da det er designet til å fremme vinens smaks- og duftnyanser. Skapt til å utfolde vinens fulle potensial – og med et skarpt øye for estetikk. Design Peter Svarrer. Levering 2-hverdager. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre Flagshipstore-butikker.


Den omfattende vinglasserien består nå også av hetvinsglasset på cl, som er ideelt til bordets mange gleder fra portvin, sherry og kirsebærvin. Server en søt avslutning på en deilig middag i dette hetvinsglasset - noen ganger kan en god hetvin utgjøre desserten i seg selv. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Cabernet -serien inneholder glass til forskjellige typer vin og til champagne, øl, snaps og vann. Kjøp på nett og få rask levering.


Med Cabernet kan du dekke festbord med glass til alle feiringens serveringer: velkomstdrinken eller champagnen, rødvin, hvitvin, vann, øl og gjerne en cognac eller en. Se Flagshipstore-butikkene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Gode priser og rask levering! Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Rødvinsglassets store overflate frigjør vinens bouquet, mens den innsnevrede toppen samler den igjen slik at du får alle vinens smaks- og duftnyanser med.


Holmegaard cabernet vinglass

Når en ung rødvin luftes på en stor flate, åpnes og mykgjøres vinen, noe som forbedrer opplevelsen markant. JavaScript seems to be disabled in your browser. Uanset om du inviterer til champagnebrunch, lader propperne springe til en helt særlig anledning eller blot har lyst til at fejre, at det er tirsdag.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Glasset er designet for å få til dette ved å kombinere modernisme, funksjonalitet og eleganse. Tåler oppvaskmaskin, max 55gr C. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Gratis frakt og levering innen dager!


Holmegaard cabernet vinglass

Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter vinglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg