torsdag 21. juni 2018

Europris parasoll

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Kjøp stilige designede hagemøbler. Beste Priser Med Handlesmart! Hos Europris fører vi parasoller i ulike størrelser og prisklasser, for eksempel en eksklusiv hengeparasoll. Beskytt deg mot UV-strålene fra sola med en parasoll eller et hagetelt, og mot vindkast og nysgjerrige naboer med innsynsskjerming. Mange av tekstilene i hagesortimentet vårt kan vaskes, slik at du kan holde dem rene og pene.


En parasoll kan brukes til mangt. For mange er sommeren synonymt med et liv utendørs, og vi tilbringer gjerne så mye tid vi kan utendørs. En go stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn.


Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.

Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Når vi møblerer uteområdet, er det viktig at vi legger til rette for sitteplasser i skyggen. Men en god parasoll beskytter ikke bare mot sterk sol, det kan også være praktisk å bruke parasollen de gangene det skulle komme en liten regnsky på besøk. Det er koselig å sitte under en vid og fin parasoll når det regner.


Velg en liten, praktisk parasoll hvis du skal ha den på en mindre plass eller på balkongen. For større plasser i hagen kan du spenne opp et solsegl eller sette opp en større parasoll. Uansett hvilken parasoll du velger, så ikke glem foten - det er den som gir tyngden og støtten.


La deg inspirere til hvordan du kan få det perfekte uteområdet for deg! Inspirasjon til hage og uterom finner du på IKEA. En stor parasoll beskytter bedre mot solen enn en mindre parasoll.


Du har sikkert merket det selv enten på besøk hos venner, eller kanskje også i egen hage: Dere sitter og hygger dere med litt mat eller en kopp kaffe, under en parasoll som er litt for liten til bordet. Vårt sortiment er fylt av parasoller i alt fra stilrene design, til trendy parasoller i spreke farger og mønster. Veldig fine parasoller passer inn litt over alt i hagen.


På uteplassen, på balkongen, på altanen eller der du vil. Så lenge det er en fin parasoll , passer den inn litt der du måtte ønske. Hos Bohus finner du flere parasoller i ulike farger og størrelser, slik at du kan få en utgave som passer til akkurat din terrasse eller hage.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Robust parasollfot i betong. Holder parasollen på plass når det blåser. Vær obs på at sterk vind og blåst kan velte alle parasollføtter. Stor parasoll som er perfekt til hagen eller uteplassen!


Vi har at stort utvalg av parasoller i. Axleys frittstående parasoll kan høydejusteres, sveives ut, er sammenleggbar og takket være utformingen lett å flytte rundt på i hagen eller på uteplassen. Foten leveres med plass til steiner på 50xcm. Mulighet for takrenne på sider.


Overtrekk følger med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg