fredag 8. juni 2018

Organza bordløper

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer!


Organza bordløper

Våre organza bordløpere kommer i mange forskjellige farger og hele fire forskjellige mål: 16cm, 30cm, 36cm og 48cm. Spesielt egnet til bryllup og andre festligheter der man vil pynte ekstra flott opp. Gratis frakt over 9kr. Organza er et flortynt gjennomsiktig stoff som er kjempefint å bruke som bordløpere, fargen vil være litt lysere når man ruller den ut enn slik den er på rull pga at stoffet er så tynt.


Men med Organzaløper så vil du få en fin bordløper som vil heve et festpyntet bord. Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på, så er en kreativ bordløper garantert noe for deg. En bordløper er en enkel og rask måte å pynte ethvert bord på.


Organza bordløper

De er enkle å lage, og de kan varieres i det uendelige. Perfekt som bordløper , men kan selvsagt brukes til alt mulig! Nettbutikk festutstyr. Rull med elegant, lilla organza. Farge: LillaAntall: 1stkStørrelse.


Dekk opp et elegant festbord med denne nydelige bordløperen av organza. Pris NOK 22inkl. Pynt til Fest og konfirmasjon med bordløper og festpynt fra Honeyoak.


Superfin til bryllup, julefeiring, nyttårsfest og. Lilla bordløper med lilla broderi, meter. Sizoweb bordløper , sizolace bordløper og organza løper.


Eksempelvis kan organza med fordel brukes som eksklusiv bordløper og med tyll kan du enkelt lage store sløyfer til både kirken, stolene, blomsteroppsetninger eller hvor det enn måtte være nødvendig. Oraganza og tyll er en effektiv måte å pynte opp på - også til bryllup. Organza løperen kan du også bruke til å pynte på stoler og eller i rommet.


Organza bordløper

Legg til i ønskeliste. Nydelig til konfirmasjon, dåp eller navnefest. Skulle gjerne hatt bordløper i organza -stoff.


Gjerne fra Ebay eller andre nettbutikker, men finner ingenting - kanskje jeg søker feil? Var innom en hobbybutikk og de skulle ha flere hundre kroner for en rull! Jeg vet jeg har sett dette på nettet ganske billig, men finner ikke.


AnonymBruker skrev: Hmmm, det har jeg ikke tenkt på, da skal jeg være klar på at JEG skal velge jenta om det skal bli aktuelt #128521; vet akkurat. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Eksklusiv organza med palmeblads motiv i gull til jungel temaet og Panda festen men den har også det tropiske look så den kan brukes mye dekorativt på fargede underlag da den er gjennomsiktig Eksklusiv organza med palmeblads motiv i gull til jungel temaet og Panda festen men den har også det tropiske look så den kan brukes mye dekorativt. Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv. Er selv svææært grønn, og har aldri handlet her. Har skjønt at det er mye å spare på å handle på ebay. Jeg har kjøpt samme type bordløper som du henviser til (bare i en annen farge).


Planen var, som du tenker, å ha den litt bølgete på bordet. Men dette stoffet er ikke så lett å bølge (ihvertfall ikke sånn som jeg så for meg), så her ender vi opp med å ha den utstrekt. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg