mandag 25. juni 2018

Gamle rammer selges

Stort av Prestefruen , og stk. Mindre av Preste Paret. Selges helst samlet ! Kan sendes på kjøpers regning. Se mine andre Annonser. Lot rammer selges , gamle ,nye ,brukte.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. To gamle ,tunge rammer i art niveau stil selges for tilsammen kr 65-Torget Til salgs Antikviteter og kunst Andre antikviteter. Maleri og ramme i førsteklasses stand. Denne gruppen er opprettet for kjøp, salg og bytte av eldre bygningsdeler og nyere.


Kanskje det er noen rammer her som du trenger? Kom gjerne med forslag på pris. Gamle og retro rammer. Porto kommer i tillegg.


Vi har en god del gamle rammer i butikken, og de kan brukes til mangt. Ramme som er solgt blir slettet. Ja, det man vil fremheve, kan man godt ramme inn. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss! Spennende auksjoner på antikke rammer og bilder på QXL.


Pappstøtten bak er ødelagt. Oppheng og støtte bak. Nyligt afsluttet restaurering Nyrocco billedramme modtaget til restaurering, se processen i foto og tekst.


Gamle rammer selges

Foto rammer , gamle fotorammer Træramme med træbagside 11. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Settene kan dessverre ikke splittes, de selges kun som sett).


Søkeord: Jyden gamle rammer fotorammer bilderammer metallrammer buet glass vintage rammer. Ferdige rammer og passepartout får du kjøpt i en del standard størrelser. Jeg har brukt en del rammer i størrelse 30x40cm fra Clas Ohlson.


Gamle rammer selges

Desverre har de sluttet å føre en spesiell type svart ramme som jeg syntes var enkel og stilig og hadde god kvalitet, men de har en del andre typer som også er Ok. Kjøp vakre og uvanlige samleobjekter på auksjon eller til fast pris på QXL. Retro, rigtig fine og velholdte gamle billedrammer med sølvfarvet metalkant, som passer fint til hinanden. Der står Danish Design på alle og kommer fra samme firma. De små har begge robust buet glas og hvid streg på den sølvfarvede ramme.


Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker. Finn norske sedler til Best priser. Kjøp eller selg norske sedler av meget høy kvalitet, lavt opplag eller samlersedler.


Gamle rammer selges

Så ta en titt og se hva du finner på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg