torsdag 18. oktober 2018

Eva solo ølglass

Eva solo ølglass

Alt til restauranten - kjøp online. Alltid god kvalitet og gode priser! Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Serien består av to typer ølglass på stett – et høyt glass som egner seg spesielt godt til hveteøl, og et lavt glass til pilsnerøl.


Eva solo ølglass

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Det høye glasset er designet spesielt til ølets karakteristiske kraftige og kremaktige skum. Glassene er tilgjengelig i to størrelser.


Store ølglass på liter tilpasset lager, og mindre ølglass på liter tilpasset pilsner øl. Begge utgavene av glassene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Vanlig pris: kr 4400. Special Price kr 3865. Eva Solo er munnblåst og har et moderne design.


Denne graders vinkelen er benyttet på glassene for å bedre kunne konsentrere vinens aroma når du drikker. Glasset har et unikt design laget for ølets karakteristiske, kraftig og kremet skum. Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Les tester og omtaler før du kjøper. Kjøp på nett og få rask levering. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Eva solo ølglass

Dette var den første av en rekke produkter som kom til å bli en trofast hjelper i mange kjøkken over hele verden. Alle glass i serien er utviklet i tett samarbeid med profesjonelle bryggerimestere, slik at hvert enkelt glass er utformet for å fremheve ølets aroma, smak og duft. EVA SOLO ØLGLASS 35CL STK. Bli den første til å omtale dette produktet. Ikke på nettlager Mer.


Minste antall: stk. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Designet slik at ølets aroma, smak og duft fremheves Tåler oppvaskmas. Liker du å brygge din egen te? Du kan legge tebladene i bryggeren før du putter i filteret, hvis du lager te uten tanniner.


Eva solo ølglass

Hvis du derimot ønsker at teen skal trekke i noen få minutter legger du bladene ned i filteret og presser teen ned. Det betyr at serveringen av ølet er feilfritt, slik at du kun skal lene deg tilbake og nyte det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg