torsdag 25. oktober 2018

Lite vaskerom inspirasjon

Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Inspirasjon til vaskerommet. Lite eller stort vaskerom ? Lage nytt eller bare finne bedre løsninger på det du har?


Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad.

Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Alt passer ikke for alle, og de fleste vaskerom er ikke store nok til å romme alt man skulle ønske seg, men her kan du plukke favoritter og gode tips for akkurat ditt behov. Et vaskerom består som regel i utgangspunktet av en vaskemaskin, en tørketrommel og en utslagsvask som kan brukes til håndvask, skylling og fylling av vaskebøtter. Se her ja her var det inspirasjon i lange baner.


Likte vaskerom nr best :) Jeg synes det blir litt for kjøkken aktig med så mye skap på vaskerommet. Tenker at det kan være koselig å ha litt koselige oppbevaringsting som kan stå framme og pryde rommet. På et lite vaskerom teller hver centimeter.

Da kan et nedfellbart tørkestativ montert på veggen være en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når du er ferdig å tørke kan det slås sammen inn mot veggen. Nedfellbare tørkestativ er plassbesparende på små vaskerom. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her. Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp.


Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen. Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge. Her er det bare fantasien som stopper deg. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor ba kjøkken, vaskerom og garderobe. Ikke la deg lure av et beskjedent ytre – selv et lite møbel kan overraske med god oppbevaringsplass når du åpner skuffen.


Skyvedører på vaskerommet gir god plass til oppbevaring, fordi du da kan utnytte høyden fra gulv til tak, og sette opp mange hyller bak dørene.

Ettersom de ikke åpnes utover, sparer skyvedørene også plass – og det er en stor fordel i et lite vaskerom. Vaskerom – inspirasjon og smarte løsninger – NrInteriørhjelp. Three Bird Renovations recommend jazzing up the space and adding a pendant light. Klesvask blir kanskje aldri den kjekkeste delen av hverdagen, men med et velfungerende vaskerom går jobben mye lettere. Er toalettet lite kan en hjørneservant virke plassbesparende.


Tenk deg et vaskerom der du har full oversikt over alt som er der, alt har sin egen plass, utstyr som fungerer optimalt og har rett plassering. Våre vaskerom er slik du drømmer om i søvne. La marerittet ta en slutt - kontakt oss snarest.


Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik.


Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong. Hyllen er både flott og praktisk, og du kan selv bygge den på et par dager. Med et veldesignet vaskerom går klesvasken som en lek.


Finn inspirasjon og funksjonelle løsninger til ditt nye vaskerom - Elkjøp Du må aktivere JavaScript for at hjemsiden skal fungere optimalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg