torsdag 4. oktober 2018

Epoxy primer båt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Gir effektiv beskyttelse mot vanninntrengning i laminatet. Legg til dine favoritter.


En primer skal beskytte overflaten som males og gi heft til de ytre malingslagene (bunnstoff eller toppstrøk).

De finnes både som en- og to-komponentløsninger. Det finnes to to-komponent- og én en-komponentprimer. Seajet 1er 1 vanntett og gir en meget god katodisk beskyttelse. Grunninger kan også benyttes for å forsegle underlaget dersom man er usikker på om eksisterende bunnstoff er forenlig med det bunnstoff man ønsker å påføre.


Jotun primer for båt til bra priser. Til bruk over og under vannlinjen på båter laget av glassfiber. Noen tips eller rå eller herder det rett og slett i vannet ?

TopGloss må kun brukes på AntiPest. Primer JOTUN ANTIPEST EPOXY PRIMER. Bruksguiden i tabellene er kun retningslinjer. For den eksakte prosessen vennligst benytt Teknisk datablad.


Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Leverandør av sportsfiskeutstyr på internett. Kjente merkevarer til lavere priser.


Pasta som tilsettes i forholdet 3- av epoxy -blandingens totale vekt. Kan også tilsettes en epoxy som på forhånd er tilsatt et annet WEST SYSTEM fyllstoff. Brukes ofte som fargetilsetting ved nating av dekk, dørk sittebenker etc. Et godt gulv er mye verdt. For 2-komponent toppstrøk og.


EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. En behandling med minimum strøk varer normalt hele båtens levetid. For skader og hull i båtskrog.

Marine Epoxy er et spesialsparkel for sparkling og liming under vannlinjen. Kan anvendes på alle typer båter, surfbrett, jetski o. Pigmentert med et høyt innhold av aluminiumsflak, noe som gir meget god vannfast beskyttelse. Kan brukes som primer i kombinasjon med et komplett system, over og under vann. Egnet for riktig forbehandlet karbon stål, aluminium, kompositt og malte overflater som epoxy - og polyuretansystemer.


Epoxyprimer, en 2- komponent epoxyprimer er genial for mindre prosjekter, her er alle komponentene, til å legge det like fint på som med sprøyte. Tvätta med Lefant Boat Cleaner och skölj noga med färskvatten, låt torka (gärna från höst till vår).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg