tirsdag 23. oktober 2018

Espegard bålpanne coop

Espegard bålpanne coop

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Veldig gode priser på Bålpanne og utepeis hos Bygghjemme. Pakken består av en solid bålpanne , vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat.


Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Impregnert skinn for utebruk.


Tåler fukt og isolerer godt. Grillrist beregnet til bålpanne og fyrfat. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Vår største bålpanne , en kraftig og.


Espegard bålpanne coop

Utepeis med et enkelt og stilig design og en flott, rustrød patina. Peisen skaper stemning og gir et fint ildsted til uteplassen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres lett etter underlaget, slik at bålpanna alltid står støtt. Birkebeiner Bålpanne leveres komplett med ­grillrist i rustfritt stål, opp­heng for kaffekjele samt oppsamlings­­­kar for fett, aske og glør. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige. Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske.


Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Opplev stemningen rundt et knitrende og varmt bål.


Veden som spraker og varmen som gir røde kinn. Trivelig grillkos sammen med venner og familie. Beskytter omgivelsene for springende gnister. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein. Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden.


Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål. Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti.


Bør ikke brukes over for sterk varme. Søk etter espegard balpanne 60cm returnerte treff. Her får du et flott utseende ildsted som har stor nytteverdi og som samtidig øker sikkerheten rundt bålfyring. Passer like godt terassen hjemme som på hytta og i campingvogna. Bålpannen er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Dette gjelder også bålpannene fra Espegard. De sier selv, at de ikke opererer i lettvekterklassen, men har fokus på robuste materialer som tåler bruk i friluftslivet i mange år fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg