onsdag 31. oktober 2018

Eva solo potte

Eva solo potte

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. De fungerer ikke bare som praktiske vanningspotter som holder plantene dine friske og sunne. Designen gjør dem også til elegante interiørdetaljer.


Eva solo potte

For orkidéer og krydderplanter. Det er lett å glemme å vanne plantene hjemme. Urtepottene er selvvannende gjennom en nylontråd plassert under jorden i potten.


Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette. All our pots are suitable for use on all heat sources – including induction. Søker du noe rått og rustisk, som samtidig er lett i. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Har sådd chili i eva solo potter, og det går veldig bra så langt. Har sådd i vanlige potter også, og der må jeg passe mye bedre på at det er nok vann.


Tror nok jeg skal kjøpe et par potter til og så i! De er ikke kun praktiske vandingspotter, som holder dine planter friske og glade. Deres udformning gør dem også til elegante indretningselementer. Til dine orkideer og krydderurter. Førpris 57- 28-Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre.


Danmarks ledende designfirma. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk. Orkidépotten har et selvvanningssystem som gjør det enkelt å holde orkidéene vakre og friske uten å måtte passe dem hele tiden. Potten gir orkidéene optimale vekstbetingelser ved hjelp av nylonveker i bunnen av øverste potte og en vannbeholder i nederste potte , slik at orkidéene kan suge til seg den mengden vann den trenger.


Potten er oppdelt i en del øverst og en nederst. Nylon på den øverste delens underside hjelper til å suge opp akkurat så mye vann som planten trenger. En organisk design som med pottens selvvannende system gir optimale vekstbetingelser for krydderurter og blomster.


Ved hjælp af en nylonvæge i bunden af potten suger planten selv den mængde vand op, den skal bruge. Fremstillet i porcelæn. Planten plasseres i keramikkpotten som så settes i glassbeholderen.


Eva solo potte

Eva Solo riesling vinglass 30cl 2pk. Så lenge det er vann i glassbeholderen og den medfølgende nylonveken henger ned i vannet, klarer planten seg stort sett selv. Søk etter eva solo urtepotte på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på eva solo urtepotte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg