onsdag 10. oktober 2018

Jotun heftgrunning tørketid

Flater med fare for gjennomslag fra kvist, gulnet panel, nikotin osv. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. Produktet hefter godt til vanskelige underlag.


Den har forholdsvis lang tørketid og sterk lukt.

Kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Gulv, vegg jotun tak Trelast Verktøy tørketid jernvare Dører, heftgrunning og garderobe Hjem og fritid Heftgrunning. Jotun mur grunning vanntynnet 3l. Grunnet med JOTUN grunning, og brukte vanlig oljemaling på.


Brukte en hardere, stinkende maling med lang tørketid , som er laget for oppgaven. Da påføres et strøk med Vinyl Primer som fungerer som både forsegling og heftgrunning. Da kan du som båteier være trygg på at gammelt og nytt bunnstoff ikke reagerer med hverandre og flaker av.

Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. VISIR oljegrunning klar kan brukes i den kalde årstiden, samt at den anbefales på trykkimpregnert tre. Det er også lurt å komplettere med JOTUN Impregnering for tre på ekstra utsatte steder som f. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs,. Samme farge med ulike glans på møbler og vegg gir også en eksklusiv effekt. Som toppstrøk bruker du LADY Supreme Finish og husk at det er forskjell på tørketid og herde tid så bruk kommoden litt forsiktig de første to ukene. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.


En rund pensel er lettere å arbeide med enn en flat til denne jobben. Rist malingen godt, og påfør i to tynne strøk med pensel. La tørke godt mellom strøkene (les på boksen for å se hvilken tørketid som gjelder).


JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig f.

Lett å påføre og tørker raskt. Meget slitesterkt, men det er en fryktelig lukt når du bruker den, samt sen tørketid. Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Når du skal i gang med å beise terrassen, dukker det ofte opp mange spørsmål. Hvilket produkt bør jeg velge – og hvordan gjør jeg det? Hvorfor skal man beise.


To strøk er gjort på en kvel da malingen har kort tørketid. Det er lurt å fjerne maskeringsteipen før siste strøk er tørt, i tilfelle det har lurt seg litt maling under kanten på teipen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg