fredag 5. oktober 2018

Jotaproff akryl 07 fdv

JOTAPROFF Akryl gir et vakkert utseende. Utbedring av skader skal utføres slik at det ikke avviker fra nåværende behandlinger. Benyttes som mellom- og toppstrøk der en silkematt flate ønskes.


Den har meget god hefteevne, høy mekanisk slitestyrke. Gir en flott overflatefinish. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Innendørs, 2. Malingen spruter lite og gir et sluttresultat med pen finish. Fås i glansgradene og 25. Inneholder soppdrepende midler, og gir et flott utseende med lange vedlikeholdsintervaller.


Jotaproff veggmaling av høy kvalitet med meget god dekkevne. Påføres fyldig og jevnt. Veiledende data for høytrykkssprøyting Dysestørrelse mm (21″) Viftevinkel 50–80° Trykk ved dyse Min.


Veggmaling med meget god dekkevne. Produktet er løsemiddelfritt, vannbasert, spruter lite og gir ett pent sluttresultat. Dette produktet er ikke klassifisert farlig i henhold til norsk regelverk. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Den er testet og sertifisert i henhold til de ekstreme kravene som stilles til et våtrom.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Se beste pris på Gjøco Proff Akryl (liter). Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, sandsparkel, puss, betong m. Benyttes på tak og vegger i oppholdsrom, kontor og forretningslokaler.


På ikke smittende underlag som bygningsplater,glassfiberstrie,puss og betong. Uniproff PVA benyttes hvor det ikke forekommer høy mekanisk slitasje, eller hvor det er høy luftfuktighet. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Lagring Fraktes og lagres frostfritt og stående. Vedlikehold Det er utarbeidet FDV -datablad for produktet.


FDV : Forvaltning, drift og vedlikehold). Vennligst se FDV -databladet for opplysninger om vedlikehol vask, reparasjon osv. Jotun er Norges ledende produsent av maling og pulverlakker, og er blant de ledende på flere områder både i Europa og på verdensbasis.


På verdensbasis har Jotun. Hvilken gråfarge mener dere hadde passet til farge på lister, gulv, tak, kjøkken, samt fargene vi nevner over? Vi har fått tips om smooth white, men syntes denne er litt greige. Upplysningar på detta datablad är baserade på omfattande laboratorieprover och praktisk erfarenhet.


Eftersom produkterna ofta används utanför vår kontroll, kan vi inte garantera annat än produktens kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg