mandag 29. oktober 2018

Farge soverom 2016

Enkelte farger er ikke heldige å soverom , som for eksempel grått, som jo har vært en trendfarge, men som etterhvert suger energien ut av oss, eller rødt som blir en for energisk farge til at vi klarer å slappe helt av, sier Styrerud. Gult er også en farge det kan være lurt å styre unna når du innreder soverommet. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet.


Dens myke behagelige farge gir ro og velvære.

Bruk gjerne grønne eller burgunder farger i detaljene. Husk man får fantastisk glød i huden når man oppholder seg i rosa rom! Og det er jo noe en ønsker på soverommet. Pauls Blue, som har grå-grønne undertoner.


Fargen er også perfekt i kombinasjon med skinn, og fremhever den nydelige, håndlagde sengegavelen på beste måte. Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.


Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til.

Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Det er lett å ty til malingspannet i jakten på et personlig hjem. I løpet av året har grønnfargen sneket seg innpå den populære blåfargen på soverommet , og resultatet er blågrønt. Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over.


Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Lilla soverom gir mest sex. Soverommet er det rommet vi er tryggest på å bruke farge i. Og andre har lyst til å oppholde seg på soverommet som signaliserer trygghet og romantikk.


Ut av alle de fargene vi har gjennomgått og testet har vi funnet frem til tre farger som representerer forskjellige søvnbehov. Det betyr ikke at andre farger ikke duger på soverommet. Camille-Renée Finsru fargekonsulent hos Maxbo Stormarked Vækerø, mener det er viktig å være klar over hvilke egenskaper ulike farger har når du velger farge til soverommet. På soverom kan dempede grønn- eller blåtoner være gode fargevalg, for å skape en rolig, avslappende sone. Vi velger mer personlig og det blir viktigere å ikke bare ha den samme fargen som alle andre, sier fargeekspert Dagny Thurmann-Moe.


I stedet er farger som blått, grønt og blågrønt på full fart oppover som de nye nøytrale fargene. Et knallgult soverom er ikke en god idé, du får ikke sove der.

Et soverom vil vi helst skal være beroligende. Vil du derimot ha litt mer romantisk action her, kan du velge denne fargen. Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen.


I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg