onsdag 10. oktober 2018

Kähler middagstallerken

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Enten du er på jakt etter en dyp tallerken eller en middagstallerken , har vi flere varianter fra blant andre Rosendahl. KÄHLER TALLERKEN HAMMERSHØI HVIT. Produktene kan få riper i kontakt med bestikk.


Tallerkenen er dekoreret med en af julens klassikere – nøddeknækkeren – og den flotte grønne lærkegren med kogler. Kaolin-serie n har et enkelt, hvidt look, der tillader at sætte maden og årstidernes råvarer i centrum. Tilføj elegance til din hverdag med det eksklusive designstel, eller lad det være den særlige detalje på et festligt dækket middagsbord. Alt med de ikoniske Hammershøi-rillene.


Find de rigtige tallerkener til livets mange hyggelige middage.

Køb en middagstallerken eller en dyb tallerken her. Hammershøi jul har også en julekule med riller og et lekkert adventslys. Sammenlign priser på Tallerkener, Melamin Tallerken, Pizzatallerken. Tidløst service som er designet av norske Hans-Christian Bauer.


Det er elegant og enkelt med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer. Keramikken er utformet med dekorative riller, inspirert av Svend Hammershøis verker. Perfekt til både hverdags og fest.


When Jeanette List Amstrup works by her intuition, the shape is being created as a natural part of the process. A cup which is simply. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Hos Salling forhandler vi et hav af forskellige middagstallerkner.


Du finder blandt andet det store udvalg af Pillivuyts kendte serier, fra Blå Bretagne til Sancerre. Se utvalget produsenter som Royal Copenhagen, Kähler, Rosendahl, Georg Jensen m. Nordens beste sortiment av Kähler online. Find billige priser på Kähler Tallerken og se alle de gode tilbud på nyt og brugt.

Kählers Hammershøi-stel er perfekt til både hverdag og fest. Middagstallerken fra Hammershøi-serien til Kähler. Kähler Ombria Tallerken D:2mm Moonlight Blue Ombria er Kählers unike og rå servise som er skapt i samarbeid med Anders Arhøj. For å fremheve seriens autentisitet er den laget av stengods som har en ubehandlet rå struktur. Se den fine middagstallerken her samt resten af stellet bestående af skåle og kopper.


Dag til dag levering og. Kähler har altid været samlingssted for mange af tidens store kunstnere. Hos CC-Isenkram forhandler vi alt fra Omaggio, Hammershøi, Ursula, Botanica og mange flere.


Magnor Lerk gourmettallerken mørk pin 3mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg