fredag 26. oktober 2018

Ekstremt høyt og utrolig nært bok

Se vårt store utvalg bøker og bestill dine favoritter her. Fri frakt på ordre over 24-. Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Hundrevis av bøker på tilbud!

Finn laveste nettpris her. Romanen er fortellingen om det som skjer i familien etter at tvillingtårnene falt. Men den går også tilbake i ti til foreldrenes historie og til besteforeldrenes.


Ekstremt høyt og utrolig nært er en varm og rørende, naivistisk og filosofisk fortelling om tap, sorg og død. Boka skildrer den ni år gamle gutten Oskar Schell sin jakt i New York etter en lås som skal passe til en nøkkel faren etterlot seg etter terrorangrepet 11. Nøkkelen er merket med ordet Black. Presentert av Tove Nilsen.


Noen bøker skjønner man først at man har ventet lenge på når de er der.

Likevel er ikke mine forventninger helt innfridd. Forventningene mine var unormalt høye, siden debutromanen Alt blir klart og betydelig var en unormalt god bok. Sendes innen 2-virkedager.


Pris kr 1(spar kr 21). Den er på 3sider inkl bilder. Den har jeg hatt på vent en stun men når jeg nå leser om den tenker jeg at den må jeg virkelig få lest!


I sentrum for dette nåtidsdramaet står den meget unge og fremmelige Oskar Schell. Stephen Daldry er regissør for denne filmen, med blant andre Tom Hanks og Sandra Bullock i hovedrollene. Begge romanene er filmatisert. Boken er innbundet og i god stand.


Foer besøker Oslo i forbindelse med lanseringen og kan bl. Jonathan Safran Foer er tilbake med en ny roman, like original, morsom og tankefull som den forrige, Alt blir klart og betydelig. Tanum Karl Johan, torsdag 16. I de største rollene møter vi Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Max von Sydow, Viola Davis, John Goodman og Jeffrey Wright. Oversetter: Knut Ofstad.


Et kinderegg av en bok. Vi befinner oss i New York like etter 11.

Søkeresultater for Utrolig - Haugenbok. Oskar er en helt spesiell gutt, og hadde et helt spesielt forhold til faren. Dei fleste av oss vart sitjande i sjokk og vantru framfor fjernsynet mesteparten av denne dagen, mens vi gong på gong såg fly krasje inn i tvillingtårna til World Trade Center.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg