onsdag 17. oktober 2018

House doctor skap

House doctor skap

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker.


House doctor skap

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør! Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. House Doctor kombinerer skandinavisk og en bohemsk stil. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Laget av merantive jern og glass, og med to hyller og dør av glass. Skapets naturlige utseende skaper personlighet til ethvert rom. Kan for eksempel brukes til parfyme og toalettsaker på badet eller til pyntegjenstander på soverommet.


Sidene av huset Doctor kabinettet også glass og ideelt for å vise de nyeste tilleggene! La deg inspirere av et univers av spennende møbler som følger tidens trender for både materiale, farge og design. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt. Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet.


Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem. Se utvalget og kjøp på nett!


House doctor skap

Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Kjøp billige skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Flotte modeller i rustikk, moderne og romantisk stil. Er meget pent brukt som utstilling i butikk. Kjøpt ifjor, men er dessverre litt for stort. Den er laget i tre og er sortmalt utenpå og gråmalt på bakvegg og hyller. Hyllene er faste og kan ikke flyttes.


House doctor skap

På den ene hyllen er det noen skjolder (kan komme fra et trefat som stod der en stund?) dette viser jo ellers ikke når man har ting eller bøker i den. Les tester og omtaler før du kjøper. Skapet har en glass dør, rustfri bakgrunn og en hylle. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende! Du er herved blitt advart.


SEK (inkl. moms) Utan urskiljning. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg