tirsdag 30. oktober 2018

Nordsjø fargekart grå

Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.


For å gjøre det enklere for deg å velge rett grånyanse, har vi tatt fram et fargekart som vi har delt inn våre grå farger i seks ulike grupper, samt gradert dem i en lys og en mørk skala. Nedenfor kan du lese om hva som kjennetegner fargene i de ulike gruppene, og tenk igjennom rommets forutsetninger. Forgotten your password? Da er grått fargen for veggene dine.


Grått er et enkelt grunnlag som lar andre farger få komme til sin rett, samtidig som det demper kontrastene i rommet. Kombiner fargen med forskjellige materialer, treslag og interiørstiler på en behagelig måte. La interiøret i rommet få skinne i alle sine farger mot det grå i bakgrunnen. Ikke heller brukes grå farger i like stor grad. Nei, fargene er over oss, og vi bruker mer kulørte og dypere farger.


Nordsjös nye fargekart er laget for dem som tør å la de malte flatene ta plass, og ikke bare være en nøytral bakgrunn. En av palettens farger, Luftslott, er en myk Greige farge som skaper en finstemt kombinasjon av lyst grått og beige. En gulaktig gråhvit tone.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. En varm, gråbrun farge som må med i den gråbeige fargegruppen. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Fargekart hus Se vårt fargekart hus før du maler fasaden! Det er mye å ta hensyn til, f. HVIT OG GRÅ FARGEGUIDE: Nordsjö har gitt ut to nye fargekart med både farger og veiledning til fargesetting. Tema er grå og hvite farger.


Lysforhold og interiøret i et rom har stor betydning for hvordan fargen på veggene oppfattes. Derfor lanserer Nordsjö et nytt fargekart , Simply Colourful, for de som våger å satse på å gi de malte flatene et sterkere uttrykk og la dem ta mer plass - ikke bare være en nøytral bakgrunn. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er. Trefasader i hvitt, grått og svart. Oppdag våre hvite , grå og sorte fasadefarger.


En dempet grønnfarge er benyttet på motsatt vegg og kombinasjonen gir friskhet inn i interiøret. En stoppet sofa gir balanse i rommet. Fargene er hentet fra Colour Futures - trendkolleksjonen fra Akzo Nobel.


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Logg inn med din konto på sosiale medier. Når du skal male soverom må du velge den malingen og fargen som skaper en atmosfære som gir ro og varme på soverommet. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster. Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne.


Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende. Bruk fargene til å sette en stemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg