onsdag 17. oktober 2018

Espegard tilbehør

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Kjøp Tilbehør på nett.

Stort utvalg og rask levering! ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Tilbehør som gjør bruken av din Bålpanne eller Fyrfat enda lettere og tryggere.


Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og. Espegard bålpanner og fullsortiment av tilbehør. Da har du kommet til det riktige stedet.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Den har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen.


Panna kan justeres i høyden etter behov, og beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna alltid står støtt. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Med en bålpanne kan du lage det perfekte utemåltid.


Felleskjøpet har et stort utvalg bålpanner, fyrfat og utstyr fra Espegaard. Bålpannen er stilfullt utformet med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Pannen kan justeres i høyden etter behov. Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som grill.


Slitesterkt servise i svart emaljert stål. Mye spennende produkter til forskjellige bruk innen hjem og hage. Hageredskap fra Gardena og Fiskars.


Bakeutstyr - blant annet det populære bakeunderlaget. Gryta er laget i svart emaljert.

Den er både et vakkert skue og et flerfunksjonelt ildsted på én gang. Hvis man er på utkikk etter noe spesielt som gir både varme, stemning og ikke minst et kreativt utekjøkken – er dette peisen for deg. Fyr opp og sett dere ne nyt maten og la kvelden bli lang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg