tirsdag 23. oktober 2018

Hylle skjult oppheng

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger.


Kontakt oss om for spesiell bestilling. Men hyllen som TS viser bilde av er ikke spesielt utsatt for moment. Beslagene som er brukt i Lack- hyllen til Ikea vil stå imot begge typer belastning noenlunde bra.


Vi gir gjerne skruen og veggen skylden, hvis en hylle faller ned. Men ofte er feilen at vi har valgt feil oppheng. En hylle med skjult oppheng er elegant. Og bygger du hyllen med sider – som en kasse – blir den mye sterkere. Da vil den ikke risikere å “henge”, noe en.


Ja, det skjer titt og ofte at du vil ønske å legge noe på hyllen. Eller at du trenger en knagg å henge det på. Jeg skal ha hyller over kjøkkenbenken.


Hylle skjult oppheng

Men jeg har ikke lyst til å bruke hylleknekter eller annet synlig oppheng. Og ettersom de ikke kan være særlig tykke (max cm) er det vanskelig å funne på noe! VIDEO: Fagmannen vil her vise hvordan du kan sette opp en hylle uten synlig oppheng , og med sikkerhet for at hyllen ikke faller ned.


Nora vegghylle, svart 150x2cm. Bli medlem i Bo:klubben! Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til.


Hylle skjult oppheng

De festes elegant med solide skjulte oppheng , og like skjult gir de lys ut. For å gjøre det enklere for deg, så du skal finne det du trenger, har vi satset på et stort utvalg med hyllekonsoller og annet. Hvilken hylle passer ditt behov?


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Hyller er noe man bare må ha. Book tid med en av interiørdesignerne våre. Eikefarget hylle med skjult oppheng fra Dansani. Du kan velge å montere én hylle eller flere hyller ved å plassere de rett over hverandre eller ved siden av hverandre, eller skrått ovenfor hverandre - alt etter smak og behag.


Hylle skjult oppheng

Denne hyllen fra Dansani gir et rent og elegant uttrykk på veggen. Muligheten til å skjule beslagene samt den flotte finishen gjør hyllen godt egnet til innredning i både stue, kjøkken, bad og vaskerom – ja, der du måtte ønske å bruke den. Skjulte opphengsbraketter er inkludert. Skruer for festing til vegg er ikke inkludert.


Ulike veggmaterialer krever forskjellige typer festemidler. Bruk festemidler som egner seg for veggene i hjemmet ditt. Hvorfor betale i dyre dommer når man kan kjøpe disse til under halve prisen! Jeg kjøpte to sett, for jeg likte dem så godt! Uansett hvordan du velger å henge den, tilfører den rommet ekstra stil, da du får du inntrykket av at den er en del av.


Hylle skjult oppheng

Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. Her finner du veggskinner, furu- og eikeplater og hele reoler.


I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg