fredag 26. oktober 2018

Karafler

Karafler

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Sett en karaffel frem på bordet for å alltid ha vann eller annen drikke lett. Våre karafler passer til både hverdag og fest og er perfekte gaver til både bursdager, jul, vertinnegaver og bryllupsgaver. En vannkaraffel gjør det enklere å holde alle middagsgjester hydrert. Vi har også vinkaraffel hvis du vil lufte vinen før du serverer. Hvem har sagt at en karaffel kun kan være rektangulær og gjennomsiktig?


Trenger du nettopp en slik, kan vi naturligvis tilby deg en, men vi har også karafler til spesielle anledninger. Bordet blir ekstra staselig med en lekker karaffel eller kaffekanne. Har du sett vinkaraffelen fra Luigi Borimoi,.


Karafler

Karafler og kanner Viser produkter. Cleo Home Carafe Karaffel 1. Tilbords Lietorvet 41. Vi har mugger og karafler fra kjente merkevarer som Rosendahl og Eva Solo. Glass og karafler -graver din tekst-motiv på champagne, vin eller cognac glass.


Gravering på bryllupsglass til brudeparet. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Finn de beste prisene på nettet.


Karafler

Vi gjør vårt beste for å kun sende deg inspirasjon og tilbud som vi tror vil interessere deg. Men når vi sier at du kan drikke vann rett fra springen i Norge, er det ikke dermed ment bokstavelig at du skal gjøre akkurat det. For å unngå at husstandens yngste medlemmer kommer inn fra lek eller trening og stikker hodet under kjøkkenkranen for å servere seg selv, så ha alltid en eller flere karafler klare i kjøleskapet. Vi har blant annet den den kunstferdige og fasettslipte whiskeykaraffelen som gjør seg særdeles godt til cognac, calvados og rom.


Du finner også munnblåste kunstverk og minimalistiske karafler som også egner seg til å servere vann fra. Velkommen til Skandinaviens største udvalg i Antikviteter. Hovedsiden Glass Mugger og karafler. Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Nye tilbud hver eneste dag.


Karafler

Klikk her for å se utvalget vårt av karafler. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter Servering eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Høj, flot gammel vinkaraffel med messing tud med tre hælde tude. Korkprop med messing knop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg