mandag 15. oktober 2018

Luftballong barnerom

Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Få varene levert hjem.

En taklampe er et must på barnerommet som på alle andre rom. Her på Jollyroom har vi et helt supert uvalg av stilsikre og gode taklamper som lyser godt opp for barna. Slik lager du en luftballong til barnerommet i en fei. Du får kjøpt de i ting og tang butikker som Søstrene Grene, hobbybutikker eller hos festbutikker.


Evnt kan du bruke internett, men da må du beregne litt leveringstid. Hos oss finner du alt du trenger til barnerommet. Alt fra leketelt til speil og pynt til barnerommet.


Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken vår!

Denne lampen er helt nydelig og er fantastisk interiør til barnerommet. Barna elsker det fine lyset og det lekne utseende. Fly til drømmeland i en fargerik luftballong.


Dette produktet er produsert av 1 økologisk bomull, og er GOTS-sertifisert. Det betyr at alt fra dyrking, plukking, tilberedning og produksjon av selve produktet er kontrollert. Luftballong smokkholder. Heklet smokkesnor i 1 økologisk bomull med praktisk klype i tre og metall som festes i barnets tøy. Smokken festes i gummiringen.


Nettbutikk med spennende barnemøbler, interiør og dekorasjon til barnerommet, fra kjente designere og merker som Oliver Funiture, Sebra, Liewoo Djeco. Søt hengelampe som lyser opp ethvert barnerom. Taklampen er rosa med hvite stjerner På lager.


ZAZU WALLY Havsprojektor, Gr. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask.


Vi har massevis av modeller som virkelig gir barnerommet det lille ekstra. På Søstrene Grene vil du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Giraff i luftballong økologisk sengesett.

Koselig sengesett i 1 økologisk GOTS-sertifisert tettvevd bomull med søtt motiv. Dynetrekket har åpning i bunn med skjult glidelås og dekorative knytebånd. Leveres i praktisk stoffpose. De fleste foreldre starter å forberede barnerommet mens de har en liten en på vei. Ofte i lyseblå eller lyserosa og gjerne med søte uroer, flotte leketøy og.


Belysning til barnerom. Det er ingen grunn til at en barnelampe skal være en kjedelig ting. I stedet for en klassisk lampe på barnerommet, hvorfor ikke heller sette fantasien løs med lamper i alle mulige farger og fasonger?


Salg på barnerom og barnesenger hos Mimmis. Nå har vi salt på det meste til barnerommet. Vi har det beste av barnesenger, vugger, madrasser, sengekanter, reisesenger, nattlamper og mye mer. Et fint barnerom , det er prikken over i’en i et hjem.


Ja, synes vi ikke det da, vi foreldre? Det er viktig at barna har et eget rom hvor de kan bestemme litt. De må ha noen fine barnemøbler, så klart, og supermange leker, i alle fall om de selv får bestemme!


Og så skader det virkelig ikke med litt veggdekor på barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg