torsdag 11. oktober 2018

Lyngby vase 30 cm

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Den sylinderformede, hvite vasen ble designet etter -tallets ideologi om å forene form og funksjon.


DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave. La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk.


Lyngby vase 30 cm

Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker.


Over 1leverandører! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Hvit, Svart, Grå, Porselen,. Vasen er for de fleste forbundet med minimalisme og funktionelt design.


Lyngby vase 30 cm

Takket være et enkelt, men vakkert formspråk, vil dette tidløse designikonet passe inn i ethvert hjem. Rhombe har klare, rene linjer i kritthvit porselen med et mønster fra arkivene. Serviset kommer i flere deler så du får dekket til et flott frokost- eller middagsbor som er moderne og klassisk på samme tid. Til store buketter, til liljer, kahlaer, til kirsebær- og æblegrene. Står den alene bliver den en fritstående skulptur i sig selv.


Most people associate the vase with minimalism and functional design. Vasen passer perfekt til dine vakreste snittblomster eller til noen enkle greiner fra hagen. Til store buketter, kahlaer, til kirsebær- og æblegrene. En meget smuk og elegant vase til større blomsterbuketter eller grene fra haven.


Lyngby vase 30 cm

Står også smukt uden indhold. Den bidrager med klassisk elegance til enhver smuk buket. Til få, men skulpturelle større blomster, og til årstidens grene. Lyngby Porcelæn Vase cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg