mandag 22. oktober 2018

Jotun lady 10

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i.

Her ser du noen utvalgte LADY farger. Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 2. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.

Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10. Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel.


Teknisk datablad Fås i følgende baserHvit, A, B, C og gul. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat. Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Lady Balance lukter minimalt og er gullsertifisert med Eurofins indoor climate comfort. Kjøp på nett eller i butikk.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY !

Jotun - Lady Balance 2. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg