onsdag 31. oktober 2018

Hyller jysk

Hyller jysk

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hyller til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer.


Vegghyller behøver ikke være kjedelige. Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr.


Grei reol, har plass til alle mine fotoalbumer. Dessverre var transporten for uvøren slik at hjørnene på sidestykkene og ei hylle var knust, men det er ikke noe jeg kan laste Jysk for. Tapet over med hvit tape så det går fint. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK.


Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko.


Vi erbjuder ett stort utbud av hyllor med olika förvaringslösningar i en mängd olika storlekar, färger och stilar. Köp din nya vägghylla online på JYSK. Velg de hyller som passer deg og ditt hjem best, og bestill de hyllene online enkelt og smidig i vår nettbutikk. Våre raske leveringer sørger for at du snart har dine nye hyller på plass hos deg, klar til å bli fylt med dine personlige eiendeler og bli en selvsagt del av din innredning.


Hyller jysk

Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.


Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom.


Her på Jollyroom har vi et bredt og variert utvalg av fine og praktiske vegghyller til barnerommet. Vi har hyller i masser av lekre og funksjonelle designs og størrelser, samtlige av dem levert av gode merker du kan stole på. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Vi har ulike størrelser og utførelser og du finner sikkert en som passer ditt behov. Velg en hylle som bærer tyngden av det som skal plasseres i den.


Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg. Med hyller kan du skape en dekorasjon som avspeiler din egen personlighet. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design.


Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem.


Hos JYSK finder du produktserier med mange varianter. Det er en fordel, hvis du ønsker at indrette dit hjem med flere forskellige reoler i samme materiale og størrelse, så det passer sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg