torsdag 18. oktober 2018

Takoverbygg glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Nye trender – Hagestue og takoverbygg i glass , er et halvklimatisert system for vind og regnbeskyttelse, og gir en lun uteplass hele året.


Leveres med enkle laminerte og herdede glass , og gjør uteplassen til en flott plass gjennom hele året. Om sommeren åpner man enkelt glassfeltene på varme og solfylte dager.

Enten du ønsker bare et takoverbygg eller en komplett sommerhage kan vi bistå med begge deler. Takoverbygg i glass skaper et flott uterom. På et hus i Skjold bygde vi en sommerstue med takoverbygget i glass , integrert i gammelt tak.


Montering av takglass på sommerhage bygget i treverk. Når du kjøper Entrétak, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Er ikke dette glass som skal tåle en støyt?


Vil sette opp snøfanger ja, men her faller ikke snøen noen særlig siden taket stopper rett over inngangspartiet. Du kan for eksempel velge en tradisjonell og billig løsning med trapesplater. Vil du derimot ha en overbygd terrasse med fritt utsyn til himmelen, så er et gjennomsiktig glasstak kanskje noe for deg.

Du kan også velge å lage terrassetaket på en overbygd terrasse av gjennomsiktige polykarbonatplater. De er enklere å jobbe med enn glass. Terrassetak med glass , lakkert samme farge som huset.


Aluminium terrassetak, i Lillehammer. Overbygg i aluminium, med polykarbonat takplater gir bra med lys igjennom. Oppskrifter på takoverbygg over døren.


På disse sidene kan du finne oppskriften på en rekke forskjellige takoverbygg , hvis du har lyst til å lage det selv. Men du kan også kjøpe en ferdig løsning, enten fordi du finner en elegant løsning i stål og glass som du liker, eller fordi du ikke vil bruke for mye tid på prosjektet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Glasstak, Entretak og baldakiner i solid kvalitet og moderne design. Våre produkter er utviklet og testet til det nordiske klima. Vi tilbyr også montering. Rekkverket er vedlikeholdsfritt, med slanke profiler og meget stabilt.


Våre egenutviklete FrS rekkverkssystemer er meget konkurransedyktig i pris. Stolper leveres i både firkantet og rund utførelse og kan lakkeres etter fargeønske. Veranda tak i glass og aluminium er en investering i både trivsel og velvære og lar deg benytte utearealer som ellers kanskje ikke lar seg benytte på grunn av vær og vind. Takløsninger fra Veranda produseres selvsagt i vedlikeholdsfri aluminium og kan leveres både isolert og uisolert, med glass , plastplater eller tette felt.


Glass er et solid materiale som har har mange bruksområder.

Vi leverer alt av glass , og tilpasser og leverer etter mål. Vi gir råd og veiledning for bruk av ulike typer glass , og leverer komplette skreddersydde løsninger. L 150cm x dybde100cm.


Slik bygger du tak over terrasse selv. Du kan ha glasstak over terrasse eller tretak over terrasse. Tak over veranda fikser du enkelt selv. De fleste på markedet tilbyr lavere kvalitet med tykkelse 3mm klart glass SAN, i stedet for tykkelse 4mm klart glass Polykarbonat. Og 6mm SAN kanalplast, istedet for 8mm polykarbonat kanalplast.


Tynnere glass har selvsagt en dårligere isolasjonseffekt (U-verdi) i tillegg til mindre styrke. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast. Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre. Taket har aluminiumsfester og mm.


Glassplate tykkelse fra 176mm -152mm herdet,laminert og kantpolert sikkerhetsglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg