torsdag 9. januar 2020

Speil treningsrom

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen.


Jeg skal dekke en lang vegg i et treningsrom med speil. Ser for meg å henge flere speil ved siden av hverandre, evt i to rekker over hverandre.

Noen som har noen tips til hvor man kan få kjøpt slike i Oslo eller Bærum? En nettbutikk full av tredemøller, spinningsykler, vektapparater, romaskiner og masse spennende utstyr for deg som trener. IKEA har noen speil som heter Hovet som er 196x78cm med svært smal list slik at du kan sette flere speil inntil hverandre og nærmest få sammenhengende speil. De kan henges både horisontalt og vertikalt. Det samme gjør den blå kontrastveggen, den er jeg veldig glad i. Sørg for å skape et rom du trives i, med lys, farger og utstyr.


Nå sier jeg selvfølgelig ikke at man trenger å ha alt dette utstyret for å ha et treningsrom hjemme. Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ) Minste beregning m2. Ballettbarrer og speil til ballett- og dansestudio, treningssenter mm.


Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.

Endelig har vi fått speil på treningsrommet og jeg synes det ble så bra! Vi la det rett og slett ut på mitt anbu fikk flere tilbud og vurderinger, og endte opp med dette som vi er veldig fornøyd med. Klart sengene er komfortable, men en treningsøkt vil muntre opp både deg og samvittigheten! Tren i vårt velutstyrte treningsrom.


Hvis du foretrekker fuglesang, kan du låne en sykkel fra resepsjonen. Går du med ønsker om å bygge et treningsrom hjemme eller i garasjen? Ta kontakt med oss så får du hjelp til å finne rett oppsett. Speil til danserom eller treningsrom fra FINN. Påbygnings speil til treningsrom – ByggeBolig.


Gir en kvadratmeterpris på rundt 3kroner, det er da ganske. De totalt fire rommene framstår mye lysere, og flere speil gjør at det. Treningsrommet i kjelleren i Geitmyrsveien har nettopp fått seg et.


Du har fri tilgang til et moderne, nytt og. Flexi Innredninger AS leverer speil etter mål, i alle formater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg