torsdag 16. januar 2020

Wake up lys

Beste Priser På Wake-up Light. Finn laveste nettpris her. Jeg valgte å sette lyset opp på en hylle ett stykke bort fra senga, for å få lyset til å virke i hele rommet og ikke bare rett i trynet mitt.


Og jeg bruker også mobilen som ekstraalarm, tar ingen sjanser. Philips Wake - up Light er inspirert av naturens soloppgang og bruker en unik kombinasjon av lys og lyd for å vekke deg på en mer naturlig måte. Den gjør det lettere å komme deg opp om morgenen, klar for dagen som ligger foran deg.

Det hollandske konglomeratet Philips er spesielt gode på belysning og lamper. De var noen av de første på markedet med såkalte Wake - up lights, som er designet til å vekke deg naturlig ved å simulere lyset fra den stigende solen, i tillegg til muligheten for å bli vekket med en myk pipelyd. Våkne naturlig til din Wake up light. Innebygd RGB-belysning. Lyset øker gradvis el.


Det eneste Wake - up Light med klinisk bevis for at det virker. For å kunne gjøre Wake - up Light til det best mulige produktet når det gjelder å vekke deg opp på en naturlig måte og gi deg ny energi, har vi utført mye klinisk forskning. Nedenfor finner du utvalget innen Wake - up Light.

Vekkerklokken øker lyset gradvis i minutter helt til rommet er fylt med et klart, gult lys. Denne prosessen stimulerer kroppen din slik at den våkner på en naturlig måte. De færreste ser på det å våkne til en skrikende vekkeklokke som en god start på dagen, likevel er det dette de fleste våkner opp til hver morgen.


Et flott alternativ til dett vil være et wake up lys. Disse gir en helt ny tilnærming til vekkeprosessen. Flot designet Philips Wake up Light-lampe, der er inspireret af solopgangen og vækker dig blidt og naturligt. Lampen har også indbygget FM-radio. Wake - up Light er stolt av å kunne videreføre denne arven ved å bygge på den mangeårige kunnskapen og ekspertisen til verdens mest kjente belysningsekspert.


Det finnes en bedre måte å våkne på. Norges raskeste nettbutikk! Det gjør det enklere å komme seg opp av sengen og føle seg klar til å møte en ny dag. Bli inspirert i vår nettbutikk!


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. The best wake-up light therapy alarm clock gradually increases light and offers different sounds. We tested the top models to help you wake up gently.


WAKE UP - Alarmklokke med LED- lys og FM-radio. Stilig vekkerklokke med LED lys i flere farger.

Soloppgangsstimulering hjelper deg å stå opp enklere om morgenen når himmelen er på sitt mørkeste. I tillegg er det FM-radio, slumre-funksjon og solnedgangsstimluering. Kjøp Wake up lys på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Wake up lys i kategorien Annen personlig pleie fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Annen personlig pleie ved hjelp av vår tjeneste.


Wake Up Light er en anderledes form for vækkeur, hvor du i stedet for at blive vækket af ly bliver vækket af lys. Det er ofte en langt mere behaglig måde at vågne på, specielt fordi Wake Up Light starter med lige så langsomt at skrue op for lyset og så til sidst udsender så meget lys , at du ikke kan undgå at vågne. For noen år siden gikk jeg over til en Wake - Up Light fra Philips, eller et vekkelys som noen i redaksjonen kalte dingsbomsen. Philips har utviklet er serie Wake Up lamper som hjelper deg gjennom de mørke vintermånedene. Synes jeg våkner mer behagelig (ikke så brått) og den gjør det litt lettere å stå opp.


Jeg vil likevel si at det bare gjør det lettere å stå opp, den hjelper nok ikke så mye mot vinterdepresjoner. Samme lave pris i butik som på net.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg