mandag 6. januar 2020

To komponent lim

To komponent lim

Byggprodukter for Nordisk klima. Stort sortiment, les mer her. Til kartong, tre, filt, tekstiler m. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Superlim Gel 2- Komponent Inkl Blandedyser. Epoxylim hører til blant de virkelige tungvekterne.


To komponent lim

Det kan brukes på stort sett alle harde materialer, for eksempel metall, stein, tre, glass og betong. Tape og lim for industrien;. Visning 1-av sammenlignende produkter. To-komponent lim , For perfekt feste av komponenter. Vi bruker cookies for å optimalisere innholdet for deg.


POXYer et hurtigherdende, transparent, 2- komponent epoksylim av høy kvalitet med ekstremt sterk limeffekt. Begrenset heft på PE, PP, PTFE og nylon (test først). Limrester: Uherdet lim fjernes med Aceton, herdet fjernes mekanisk, gjerne med sparkel. Bruk: Velegnet der du skal lime tre mot tre og tre mot andre materialer slik som metall og hard plast. Limer tre med høy fuktighet.


To komponent lim

Elastorapid er et to-komponent , høyfleksibelt, hurtigherdende, sigefritt sementbasert flislim med forlenget åpenti til liming av keramiske fliser og naturstein ute og inne (klasse C2FTE - S2). Dette limet er spesielt anbefalt ved liming av fliser utvendig. Würth har et bredt spekter av lim. Skal du lime noe raskt, har vi forskjellig typer superlim. Når du limer er det viktig at overflaten er fri for fett og skitt.


Vi har lim som kan brukes både ute og inne og i lave temperaturer. Vi har spesiallim for liming av tre mot tre, tre mot andre materialer som MDF, gummi, metall og plast. Et hurtigherdende, transparent, 2- komponent epoksylim av høy kvalitet med ekstremt sterk limeffekt. Det meste kan limes og repareres - f. Vi har alle mulige varianter, og du finner dem på flaske, tube og patron - montasjelim, epoxylim, trelim og mange andre limtyper. Leveres komplett med herder.


SiTech 2- komponent PU- lim fra SI Tech. Lim kan brukes til å reparere alt fra ødelagte møbler, teltduker, sykkelslanger, sko og klær til knuste glass, kopper og porselensdukker. Megaplast PPE kan brukes innen både auto, industri og elektro.


Hvis du er stø på hånden og bruker riktig lim , kan du reparere nesten alt som kan gå i stykker. Umulig å lage Lim er en fantastisk oppfinnelse og bruksområdene er nærmest ubegrensede. Europris har et stort utvalg av lim og fugemasser til gode priser.


Vi har fugepistol, sparkel, skum, araldite og tape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg