mandag 13. januar 2020

Spennstang rullegardin

Spennstang rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Spennstang er lagd for å stå i spenn eller press inne i vinduet. Passer perfekt til små rom som bad og loft. Det er en liten skrue på baksiden av stangen, ved å justere hvor denne står justerer man også lengden på stangen. En spennstang monteres enkelt uten å skru i veggen. Stangen kan enkelt kuttes til ønsket lengde.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Med en spennstang henger du enkelt opp en gardin inni vindusrammen - uten å måtte spikre eller bore i veggen.


Spennstang rullegardin

Foto: Per Ervland Vis mer. Er gardinen din litt tyngre skal du velge gardinstang sammen med innvendige holdere. Til lettere gardiner holder det med en spennstang som du enkelt kan spenne opp uten skruer. Byggmakker har et bredt utvalg gardiner, slik at du enkelt skal finne noe som passer ditt behov, om det er rullegardiner, plisegardiner eller noe annet.


Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Handle enkelt online hos Ellos.


Spennstang rullegardin

Gardiner fra Ellos til bra priser. Velg gardiner etter rom og behov. Velg blant alle våre gardiner her. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Denne mørkleggende rullegardinen fra Kirsch stenger ute dagslys, forhindrer innsyn og gjør rommet mørkt. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler.


Spennstang rullegardin

Se alle våre gardinstenger på IKEA. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av lystette gardiner som bidrar til å stenge dagslyset ute. Spesielt i sommerhalvåret er dette viktig, slik at ikke kroppen lures til å tro at det er dag hele døgnet.


Bruk gjerne en rullegardin i tillegg til, eller i stedet for, de lystette gardinene. Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg